Zobrazit přihlášovací formulář

3x fleesová mikina NEXT, MOTHERCARE

Administrace

3x fleesová mikina NEXT, MOTHERCARE

120 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Čtyři fleesové mikiny. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim, zimu. Prodej jednotlivě. 1. Růžová fleesová motýlková mikina zn. NEXT Nádherná fleesová mikina s výraznou aplikací motýla. Zdobená flitry a výšivkami. S kapucí podšitou bavlnou, rukávky do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x fleesová mikina NEXT, MOTHERCARE

120 Kč
  • Popis zboží
Čtyři fleesové mikiny. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim, zimu. Prodej jednotlivě.

1. Růžová fleesová motýlková mikina zn. NEXT
Nádherná fleesová mikina s výraznou aplikací motýla. Zdobená flitry a výšivkami. S kapucí podšitou bavlnou, rukávky do gumy. Mikina je mírně rozšířená, u spodního lemu na záševky. Velmi elegantní. Značená velikost 12-18m, nositelné déle. Mikina je nošená a praná (praný flees), bez vad, bez žmolků, velmi pěkný stav.
255 Kč.

2. Bílá fleesová kytičková mikina UPSY DAISY zn. MOTHERCARE
Nádherná fleesová mikina s UPSY DAISY z kolekce IN THE NIGHT GARDEN. Bílá s barevnými kvítečky a výšivkou květiny a Upsy Daisy. U krku zapínání na knoflíčky - velmi praktické pro snadné oblékání. Značená velikost 1-1,5 roku. Mikina je kupovaná nová, nošená, praný flees, jinak bez vad. Vhodná pro holčičku na jaro, podzim a zimu.
Na prodej také fialové triko ze stejné kolekce - viz poslední foto.
220 Kč

3. Růžová fleesová kytičková mikina s knoflíčkem zn. MOTHERCARE
Pěkná růžová fleesová mikina s bílými kytičkami s barevnými středy. Kolem krku stojáček s knoflíkem. Značená velikost 12-18m. Mikina je kupovaná nová, více nošená, již znatelně praný flees, sem tam počínající žmolík. Vhodná pro holčičku na donošení.
100 Kč

PRODÁNO 4. Bílá puntíkovaná fleesová mikina zn. MOTHERCARE
Bílá fleesová mikina s barevnými puntíky. (Spotty half Zip Fleece) U krku zapínání na zip. Značená velikost 12-18m. Mikina je kupovaná nová, více nošená, již znatelně praný flees, sem tam počínající žmolík. Vhodná pro holčičku na donošení.
150 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    1. Motýlková: délka 35 cm, šířka průramky 31 cm, rukáv 34 cm.2. Upsy Daisy: délka 35 cm, šířka průramky 31 cm, rukáv 37 cm.3. Růžová: délka 37 cm, šířka průramky 32 cm, rukáv od krku 34.5 cm.4. Puntíková: délka 37 cm, šířka průramky 32 cm, rukáv od

  • 24. 11. 2022, 23:59

  • Zobrazení

    348

  • Oblíbené

    0

Kategorie