Zobrazit přihlášovací formulář

7 návyků šťastných dětí

Administrace

7 návyků šťastných dětí

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 65 Kč
Každý ze sedmi příběhů názorně ilustruje příslušný návyk. Děti se v jednotlivých kapitolách 7-navyku-stastnych-deti_1_fulldozví, že lepší je sám převzít odpovědnost za vlastní život, jak jít za svými cíli, proč se vyplácí pravidlo „nejprve práce a potom…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

7 návyků šťastných dětí

199 Kč
  • Popis zboží
Každý ze sedmi příběhů názorně ilustruje příslušný návyk. Děti se v jednotlivých kapitolách 7-navyku-stastnych-deti_1_fulldozví, že lepší je sám převzít odpovědnost za vlastní život, jak jít za svými cíli, proč se vyplácí pravidlo „nejprve práce a potom zábava“, jak myslet a jednat, aby každý mohl vyhrát, k čemu je důležité umět správně naslouchat druhým, že společně lze dokázat více a proč žít vyváženým životem.

V „Okénku pro rodiče“ autor přidává ke každému příběhu svou zkušenost a přináší návrhy, jak s dětmi o příběhu hovořit a jak u nich příslušný návyk rozvíjet.
Ať už se děti ztotožní s medvědem Dobrákem nebo veverkou Sofií Sečtělou, určitě naleznou v některém z hlavních hrdinů i něco ze sebe samých. Úkoly pro děti vedou malé čtenáře a posluchače k tomu, aby se zamysleli nad tím, co sami mohou dělat jinak a lépe. To vše dětem umožní začít využívat 7 návyků ve vlastním životě.
  • 2. 11. 2019, 19:54

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie