Zobrazit přihlášovací formulář

VESELÉ CROCS CREATIV FINDING DORY CLOG

Administrace

VESELÉ CROCS CREATIV FINDING DORY CLOG

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Ztratila se Dory, kdo pomůže Nemovi a jeho tatínkovy Marlinovi s jejím nalezením? I Vaše dítko se může zapojit do hledání, ale k tomu bude potřebovat kvalitní a pevnou obuv Crocs Creative Finding Dory Clog, na které najde motivy animovaného filmu Hledá se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VESELÉ CROCS CREATIV FINDING DORY CLOG

599 Kč
  • Popis zboží
Ztratila se Dory, kdo pomůže Nemovi a jeho tatínkovy Marlinovi s jejím nalezením? I Vaše dítko se může zapojit do hledání, ale k tomu bude potřebovat kvalitní a pevnou obuv Crocs Creative Finding Dory Clog, na které najde motivy animovaného filmu Hledá se Dory. Stejně jako všechny pantofle z dílny Crocs jsou i tyto velmi pohodlné, snadno se udržují, pamatují si tvar nohy a mají zadní nastavitelný pásek, který zajišťuje bezpečné uchycení nohy v botě.
Patentovaný materiál Croslite™ s akupresurními body ve stélce jim dodává jedinečnou míru pohodlí i při celém dni na nohou, Vaše dítko tak nebude mít pocit těžkých nohou, ani po perném dni. Ventilační otvory ve spodní části nazouváků zlepší cirkulaci vzduchu a nožičky Vašeho miláčka budou moct pohodlně dýchat.
vel. j1-32/33
  • Značka

    CROCS

  • Velikost

    32

  • 15. 6. 2021, 8:41

  • Zobrazení

    135

  • Oblíbené

    0

Kategorie