Zobrazit přihlášovací formulář

Psychomotorický padák 300 cm hry cvičení

Administrace

Psychomotorický padák 300 cm hry cvičení

685 Kč 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 99 Kč
MOHU ZASLAT BLIŽŠÍ POPISEK HER! Foto ilustrativní, jedná se však samozřejmě o barevný motorický padák, určený na hry, rozvoj motoriky atd. :-) Rozměr 300cm. Psychomotorický dětský padák lze využít k mnoha různým hrám a cvičením. Látkový padák je určen…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Psychomotorický padák 300 cm hry cvičení

685 Kč
  • Popis zboží
MOHU ZASLAT BLIŽŠÍ POPISEK HER! Foto ilustrativní, jedná se však samozřejmě o barevný motorický padák, určený na hry, rozvoj motoriky atd. :-) Rozměr 300cm.

Psychomotorický dětský padák lze využít k mnoha různým hrám a cvičením. Látkový padák je určen pro děti i dospělé, pro cvičení ve skupinách i na terapiích. Pomocí padáku z látky rozhýbete celé tělo a navíc si užijete spoustu zábavy. Psychomotorický padák pro děti je výbornou cvičební, herní a didaktickou pomůckou. Využívá se u menších dětí k rozlišování barev, k prostorové představě kruhu, k vizuálnímu rozdílu výšky a hloubky. U větších dětí poslouží k rychlé reakci na důraz v hudbě nebo pokyn vedoucího. Je vhodný k rozvíjení hbitosti a obratnosti při pohybu kolem něj, pod ním nebo po jeho ploše.

Používá se na procvičování smyslu pro souhru při pohybu míče na padáku nebo společné lokomoci. Pomáhá pěstovat orientaci v prostoru při podcházení nebo vracení se na svá místa. výrobce BELUGA - DOVOZ NĚMECKO !!!!!

Příklady her :
Vichřice
Časová dotace: 1-2 minuty
Věková kategorie: 5-6 let
Cíl: rozvoj síly a koordinace pohybů
Počet dětí: 15-20 dětí
Pomůcky: padák
Prostorová organizace: tělocvična
Pravidla hry
Děti chytí padák za poutka, která jsou po obvodu. Na povel vyučujícího ho začnou nadzvedávat a klepat s ním. Potom uvedou padák do klidu a dvě až tři děti si vlezou do středu na padák. Poté s ním zbylé děti začnou třást a děti na padáku začnou chodit dokola. Při této hře se musí děti snažit zkoordinovat pohyby rukou při třesení padákem a nohou při chůzi po roztřeseném padáku.
Vyhazování a vyvažování míče
Časová dotace: 1-2 minuty
Věková kategorie: 5-6 let
Cíl: rozvoj síly a koordinace pohybů
Počet dětí: 15-20 dětí
Pomůcky: padák
Prostorová organizace: t
  • 28. 6. 2019, 19:42

  • Zobrazení

    326

  • Oblíbené

    0

Kategorie