Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské celokožené boty Froddo vel. 20 NOVÉ !!

Administrace

Dětské celokožené boty Froddo vel. 20 NOVÉ !!

799 Kč 1 349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Kožené celoroční boty značky FRODDO, vhodné pro děti na období od jara do podzimu. Barva: Tmavá modrá. Materiál: jemná pravá KŮŽE. Velikost od výrobce uvedená 20 a vnitřní rozměr námi změřený je 12,5 cm. V nejširší přední části je pak bota široká…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské celokožené boty Froddo vel. 20 NOVÉ !!

799 Kč
  • Popis zboží
Kožené celoroční boty značky FRODDO, vhodné pro děti na období od jara do podzimu.

Barva: Tmavá modrá.

Materiál: jemná pravá KŮŽE.

Velikost od výrobce uvedená 20 a vnitřní rozměr námi změřený je 12,5 cm. V nejširší přední části je pak bota široká 5,5 cm. Tyto boty máme v nabídce ve vel.20-30. Najdete v dané velikosti.

Dětské boty, které jsou ideální i pro začínající malé chodce. Boty jsou na 2 suché zipy - snadné a rychlé obouvání. Gumová špice je odolná proti okopání. Přední část boty je tvarovaná tak, aby umožňovala zdravý a přirozený růst nožičky. Podrážka nemá žádný vnitřní opatek, pata je ve stejné výšce jako přední část obuvi. Obuv má vnější opatek, který je ohebný a navádí nohu do správné pozice. Není tak pevný, jako u jiných značek, aby nohu nějak podpíral nebo fixoval. Nožička v této obuvi pracuje skoro stejně jako by byla na boso. Přední část má kulatou a prostornou špičku s dostatkem prostoru pro prsty. Obuv je maximálně ohebná. Jde ohnout jak příčně, tak i podélně. Tento model má 2 vyndávací vložky, spodní je naprosto rovná z tenkého fleesu. Druhá vložka je kožená s lemem kolem paty a pokud tuto vložku vytáhnete zvětší se vnitřní rozměr o 3 mm. Obuv je vyrobena v EU a je atestovaná.

Botky jsou NOVÉ, dodávány v krabici. Doklad je samozřejmostí. U nás máte záruku jistou a pokud by jste netrefili tu správnou velikost můžete do 14i dní dle zákona boty vrátit či vyměnit za jiné.
Přejeme Vám příjemný nákup a hlavně spokojenost při nošení. Tým Botatex
  • 18. 1. 2019, 11:22

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Kategorie