Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Fén na vlasy Nova N-670 @@@

Administrace

@@@ Fén na vlasy Nova N-670 @@@

295 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : červený, růžový !!! Vysoušeč vlasů s ionizací Vysoušeč je jednoduchý a praktický, ale zároveň potěší svým atraktivním designem. Součástí je koncentrátor pro rovnoměrné rozložení tepla. Studená vlna zajistí, že účes vydrží po celý…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Fén na vlasy Nova N-670 @@@

295 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : červený, růžový !!! Vysoušeč vlasů s ionizací

Vysoušeč je jednoduchý a praktický, ale zároveň potěší svým atraktivním designem. Součástí je koncentrátor pro rovnoměrné rozložení tepla. Studená vlna zajistí, že účes vydrží po celý den. Při vysoušení si můžete vybrat dvě úrovně rychlostí a tři stupně teploty. Praktické závěsné očko zajistí, že uskladnění bude velice snadné. Fén na vlasy pomůže dosáhnout hladkých a lesklých vlasů díky ionizaci. Ionizační úprava dodává vlasům až o 90% více iontů a zadržuje vlhkost pro lesk bez krepatění.

Vlastnosti : Keramicko-iontová mrížka. Rychlé vysoušení. 3 nastaveni teploty. 2 stupně ventilátoru. Studený vzduch. Odnímatelná zadní mřížka pro snadné čištění. Očko k zavěšení. Difuzér 2000 W. 470 g. 1.8 m dlouhý kabel. Rozměry cca : 25 cm x 29 cm x 9,5 cm. Materiál plast. Baleno v krabici.

!!! BARVU FÉNU UVÁDĚJTE V OBJEDNÁVCE !!!
  • 12. 9. 2019, 23:50

  • Zobrazení

    45

  • Oblíbené

    0

Kategorie