Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ NEOPREN OVERAL S RAMÍNKY, vel. S černý @@@

Administrace

@@@ NEOPREN OVERAL S RAMÍNKY, vel. S černý @@@

369 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Fitness neoprénový overal se sauna efektem. Můžete ho nosit při sportování nebo jen tak. Budete stále hubnout jako byste byli v "sauně". Zbavte se tuku a celulitidy. Perfektně tvaruje stehna, zadeček a bříško. Nedržíte diety a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ NEOPREN OVERAL S RAMÍNKY, vel. S černý @@@

369 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Fitness neoprénový overal se sauna efektem. Můžete ho nosit při sportování nebo jen tak. Budete stále hubnout jako byste byli v "sauně". Zbavte se tuku a celulitidy. Perfektně tvaruje stehna, zadeček a bříško. Nedržíte diety a hubnete pomocí tepla svého těla. Pružný neoprénový, který se přizpůsobí postavě. Přední díl overalu je pod prsy, vše je v jednom díle včetně ramínek, délka overalu je nad koleny. Materiál neoprén (96% bavlny a 4% elasténu). Neperte v pračce, pouze ruční praní bez chemických přídavků. Barva černá. Baleno v krabici.
  • Velikost

    S

  • Rozměry

    Měřeno v klidu bez natažení : šířka pod prsy 70 cm, šířka přes pás 64 cm, délka nohavičky od rozkroku 23,5 cm, celková délka od ramínek po nohavičku 81 cm. Maximální natažení šíře overalu + 10 až 15 cm.

  • 14. 11. 2019, 23:09

  • Zobrazení

    49

  • Oblíbené

    0

Kategorie