Zobrazit přihlášovací formulář

Postel Gulliver s matrací peřina, poštář a ostatní

Administrace

Postel Gulliver s matrací peřina, poštář a ostatní

2 970 Kč 3 870 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Prodám postel používanou dcerkou necelé dva roky ve velmi pěkném stavu. Masivní dřevo, odolný přírodní materiál. Jedná se o kvalitní stabilní poslet, oproti těm levným řadámpostelí v Ikea. Bezpečnostní zábrana zabraňuje vypadnutí vašeho dítěte z postele.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 10. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Postel Gulliver s matrací peřina, poštář a ostatní

2 970 Kč
  • Popis zboží
Prodám postel používanou dcerkou necelé dva roky ve velmi pěkném stavu. Masivní dřevo, odolný přírodní materiál. Jedná se o kvalitní stabilní poslet, oproti těm levným řadámpostelí v Ikea.
Bezpečnostní zábrana zabraňuje vypadnutí vašeho dítěte z postele. Na zábraně jsou známky používání viz foto, upozorňuji pro pořádek. Jinak mi postel přijde v pohodě, nic jsem nenašla. Laťkový rošt postele umožňuje dobrou cirkulaci vzduchu.
Matrace byla používána s chránič matrace. Potah matrace lze vyprat, a tak vaše dítě bude spát v hygienicky čistém prostředí. Lze spát na obou stranách - déle vydrží jako nové. Prodyšný potah z veluru je jemný a příjemný k pokožce vašeho dítěte.
Dále prodám dvě zelená prostřeradla Ikea a nově koupený chránič matrace, používaný cca 3 měsíce. Také prodám dětskou peřinu s polštářem firma Matějovský a dvojí povlečení také od Matejovského. Krtek je bavlněné povlečení a žirafa je krepované povlečení. Vše kupované nové a používané dohromady a jistě ještě dobře poslouží. PC za vše vysoká 7890 Kč.
Nyní cena celkem za vše 4690 Kč.
Cena za postel s matrací, chráničem a 2x prostřeradly je 3870 Kč.
Cena za 2x povlečení a peřinu s polštářem 950 Kč.
Upřednostňuji osobní odběr v Plzni, jsme ochotni rozebrat a i poslat. To bychom se pak domluvili na ceně za poštovné a balné.
  • Značka

    IKEA

  • Rozměry

    Délka: 165 cm Šířka: 76 cm Výška čel: 57 cm Matrace: Délka: 160 cm Tloušťka: 10 cm Šířka: 70 cm

  • 30. 3. 2021, 13:22

  • Zobrazení

    744

  • Oblíbené

    1

Kategorie