Zobrazit přihlášovací formulář

Kidiminiz pejsek fialový - mluví ČESKY

Administrace

Kidiminiz pejsek fialový - mluví ČESKY

159 Kč 259 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Roztomilé koťátko, hravý pejsek nebo ušatý králíček. To jsou hračky KIDIMINIZ od společnosti VTech! Tyto interaktivní hračky si vaše malé ratolesti zamilují na první pohled. Děti mohou svým zvířecím kamarádům vytvářet různé výrazy očí, nosu nebo úst.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kidiminiz pejsek fialový - mluví ČESKY

159 Kč
  • Popis zboží
Roztomilé koťátko, hravý pejsek nebo ušatý králíček. To jsou hračky KIDIMINIZ od společnosti VTech! Tyto interaktivní hračky si vaše malé ratolesti zamilují na první pohled. Děti mohou svým zvířecím kamarádům vytvářet různé výrazy očí, nosu nebo úst. Zároveň se ale o ně musí starat - mýt je a krmit. Všichni mazlíčci spolu navíc dokážou navzájem komunikovat. Mohou si spolu zatančit, zazpívat nebo si dokonce řeknou vtip. Pohybují ušima i nohama. Zvířátka také fungují jako budík, který vaše nejmenší vzbudí příjemným zpěvem.
Pořiďte roztomilého mazlíčka vašim dětem i vy. Budete mít o zábavu postaráno!
Hračka je vhodná pro děti od 3 let.


Jak to vlastně funguje?
Po zmáčknutí tlačítka na hlavičce zvířátka, může hra začít! Asi nejzábavnější pro všechny děti je varianta hry, kdy zvířátko chodí za jídlem. Díky zabudovanému pohybovému čidlu pozná Kidiminiz, že je nabízeno jídlo a doslova peláší za kostičkou, mrkvičkou nebo rybičkou. A to dokonce do zatáčky! Když se Kidiminiz hezky „najedlo", řekne dětem třeba vtip!
V dalším stupni hry chtějí Kidiminiz zvolit z nabízeného jídla, to správné, které jim nejvíce chutná anebo třeba umýt fousky. Za odměnu pak dětem i zatancují!
Další ohromná legrace nastává, když se potkají dva Kidiminiz. Pomocí zabudovaného čidla se poznají a společně si zatančí nebo říkají vtipy. Fantastické na tom je i to, že úplně rozdílně spolu komunikují když potká pejsek pejska, jinak když potká pejsek králíka a úplně jiné vtipy si povídá pejsek s kočičkou! To samé platí o králíčkovi i kočičce!
ZNAČKA: VTECH
Baterie 3 x AAA je nutné dokoupit.
  • 30. 10. 2020, 18:56

  • Zobrazení

    86

  • Oblíbené

    0

Kategorie