Zobrazit přihlášovací formulář

KRÁSNÉ ŠATY DESIGUAL - S/M - TOP STAV :-)

Administrace

KRÁSNÉ ŠATY DESIGUAL - S/M - TOP STAV :-)

700 Kč 770 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 60 Kč
Parádní písmenkové šatičky žádané známé španělské značky DESIGUAL v netypické barevné kombinaci, která se tak často nevidí. Patřily mezi mé oblíbené, jsou moc příjemné na těle, skvěle se nosí :-) ráda jsem pod ně v chladnějších dnech nosila i trička,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KRÁSNÉ ŠATY DESIGUAL - S/M - TOP STAV :-)

700 Kč
  • Popis zboží
Parádní písmenkové šatičky žádané známé španělské značky DESIGUAL v netypické barevné kombinaci, která se tak často nevidí. Patřily mezi mé oblíbené, jsou moc příjemné na těle, skvěle se nosí :-) ráda jsem pod ně v chladnějších dnech nosila i trička, vypadá to také parádně :-) A s džínovou nebo koženou bundou pilotkou přes ně je to pak naprostá parádička :-) Vyzkoušejte :-) Super střih pro perfektní postavičku, projmuté s rozevlátou sukýnkou, vzadu sexy boxerská záda :-)
Vel. psaná S a plně odpovídá, vhodné pro S+M i drobnější L, řiďte se prosím mírami!!!
Materiál: velmi příjemná a trochu pružná 100% bavlna, hezky splývá...
Barvy odpovídají fotkám, řekla bych olivová nebo khaki s potiskem písmen v khaki béžové a takové šedomodré, spona je černá, logo vzadu je precizně vyšité zářivou červenou bavlnkou.
Stav - krásné, super, TOP, IDEÁL :-) takřka JAKO NOVÉ :-) Pro pořádek raději uvádím, že jsou trošku zkracovaná ramínka, výstřih byl příliš hluboký, jak u těchto Desigual šatiček bývá, můžete si je ale opět povolit, pokud budete chtít...
  • Značka

    DESIGUAL

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    Délka od ramínek 93 cm středem, cca 99 cm na krajích (ramínka jsou zapošitá cca o 1,5 cm). Průramky 39-48 cm, přes prsa měřeno v místě spodních pruhů od spony 37-43 cm, pas 35-43 cm, boky v místě spodního přechodu na vzorovanou sukýnku 39-47 cm.

  • 15. 6. 2022, 17:43

  • Zobrazení

    59

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV
SUPER PARÁDNÍ SPORTOVNÍ ŠATIČKY - S

Kategorie