Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka BeSafe iZi Up X3 fix 15-36 kg

Administrace

Autosedačka BeSafe iZi Up X3 fix 15-36 kg

5 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
autosedačka BeSafe IZI Up X3 fix váhová kategorie: 15-36 kg věk: přibližně od 4 do 12 let skupina: 2-3 umístění: po směru jízdy schváleno dle ECE R44/04 instalace: ISOfix, tříbodový pás Celý sortiment značky BeSafe je zobrazen na našich stránkách…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka BeSafe iZi Up X3 fix 15-36 kg

5 499 Kč
  • Popis zboží
autosedačka BeSafe IZI Up X3 fix
váhová kategorie: 15-36 kg
věk: přibližně od 4 do 12 let
skupina: 2-3
umístění: po směru jízdy
schváleno dle ECE R44/04
instalace: ISOfix, tříbodový pás
Celý sortiment značky BeSafe je zobrazen na našich stránkách Klokanek.cz.
Co by byl svět bez vylepšování a zdokonalování. Vývoj jde ve všem dopředu. Je to nezadržitelný proces a i my stále usilujeme o vytvoření těch nejbezpečnějších autosedaček. iZi Up X3 fix je toho důkazem. Tato autosedačka je opatřena novým a unikátním bezpečnostním systémem SIR - Side Impact Rotation, který při kolizi auta ještě lépe ochrání dítě před úrazem. Díky systému ISOfix se autosedačka snadno instaluje. Rychle a jednoduše - klik, klik. Teď už stačí pouze připoutat dítě automobilovým pásem.

Jednoduché nastavení - výšku zádové a hlavové opěrky můžete rychle nastavit pomocí synchronizovaného ovládání na bočních stranách autosedačky. Automobilový ramenní pás je vždy veden bezpečně a správně. Vaše dítě si pomocí bočních ovladačů může samo nastavit tu nejlepší polohu.
Side Impact Rotation
Tento revoluční bezpečnostní systém dokáže při kolizi auta absorbovat sílu nárazu pomocí částečné rotace autosedačky. Tím výrazně zmírní následky úrazu dítěte o boční dveře.
  • 18. 8. 2022, 16:37

  • Zobrazení

    886

  • Oblíbené

    0

Kategorie