Zobrazit přihlášovací formulář

STYLOVÉ KOŽENÉ BALERÍNY*TENISKY - JAKO N*O*V*É

Administrace

STYLOVÉ KOŽENÉ BALERÍNY*TENISKY - JAKO N*O*V*É

240 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Khaki KOŽENÉ baleríny - BEZVADNÝ STAV! Na běžné nošení i na společenské příležitosti. Vnější materiál khaki plátno zdobené vyšívanými kytičkami a koženou mašličkou na straně, KOŽENÝ pásek přes nárt, lemování, pata a špička kolem kvalitní zvýšené plastové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

STYLOVÉ KOŽENÉ BALERÍNY*TENISKY - JAKO N*O*V*É

240 Kč
  • Popis zboží
Khaki KOŽENÉ baleríny - BEZVADNÝ STAV! Na běžné nošení i na společenské příležitosti. Vnější materiál khaki plátno zdobené vyšívanými kytičkami a koženou mašličkou na straně, KOŽENÝ pásek přes nárt, lemování, pata a špička kolem kvalitní zvýšené plastové podrážky - ochrana špičky a paty proti okopání. Vnitřní materiál komplet KŮŽE. Mají širokou kulatou špičku a vyztužený opatek pro zdravý vývoj dětské nožky, příjemnou měkčí stélku, která je mírně ergonomicky tvarovaná a pod nožní klenbou má odvětrávací otvory proti pocení nožky, a pohodlé široké nazouvání s páskem přes nárt. V perfektním stavu, MINIMÁLNĚ NOŠENÉ - žádné známky opotřebení, špičky ani paty nejsou odřené. Barva na fotografiích odpovídá.

Možnost osobního odběru v Praze, Brně a na cestě mezi :), v Říčanech a o víkendu v okolí JH a Pelhřimova.

Mrkněte se na další zimní a letní sady holčičího a chlapeckého oblečení od miminek do velikosti 140 a také na prima botky a stylovou módu pro těhotné. Pokud požadovanou velikost nenajdete, napište!
  • 18. 6. 2018, 18:33

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie