Zobrazit přihlášovací formulář

NÁDHERNÉ ŠATY SATÉN*TYL*FLITRY TOP STAV!

Administrace

NÁDHERNÉ ŠATY SATÉN*TYL*FLITRY TOP STAV!

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 89 Kč
Jemně růžové společenské šaty Lindex pro malé slečny. Jsou bez vad, JAKO NOVÉ! Dcera měla jednou na fotografování. Živůtek a spodní vrstva sukně jsou ze starorůžového saténu, stejně jako stuha na zavazování vzadu. Horní vrstva sukně je hodně nařasený…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NÁDHERNÉ ŠATY SATÉN*TYL*FLITRY TOP STAV!

300 Kč
  • Popis zboží
Jemně růžové společenské šaty Lindex pro malé slečny. Jsou bez vad, JAKO NOVÉ! Dcera měla jednou na fotografování. Živůtek a spodní vrstva sukně jsou ze starorůžového saténu, stejně jako stuha na zavazování vzadu. Horní vrstva sukně je hodně nařasený smetanový tyl. Živůtek je vepředu zdobený flitry. Tři špagetová ramínka na každé straně. Vzadu zapínání na 3 saténové knoflíčky a šířku lze upravit širokou saténovou stuhou v barvě.
ZDARMA přidávám krátký světle růžový svetřík ze stejné kolekce Lindex viz detailní foto. Po celém obvodu je zdobený širokým kanýrem s průsvitnými flitry. Svetřík má bohužel na pravém rukávu zezadu vybělené skvrnky, jinak bez vad.

Možnost osobního odběru v Praze, Brně a na cestě mezi :), v Říčanech a o víkendu v okolí JH a Pelhřimova.

Právě přidávám další letní a zimní sady holčičího a chlapeckého oblečení od miminek do velikosti 140 a také prima botky a těhotenské oblečení. Napište, pokud hledáte něco konkrétního - ráda Vám pošlu fotky, pokud ještě nejsou na MMB.
  • Značka

    LINDEX

  • Velikost

    110

  • Rozměry

    Velikost 110/116. Délka 75cm, živůtek s ramínky19cm. Š.přes hrudník 31cm.

  • 18. 10. 2018, 22:22

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie