Zobrazit přihlášovací formulář

Šaty šatičky s TUTU sukýnkou vel. 92-98! QUEEN!!!!

Administrace

Šaty šatičky s TUTU sukýnkou vel. 92-98! QUEEN!!!!

175 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
!! ČTĚTE PROSÍM POPISEK INZERCE! DĚKUJI MOC :-) Vkládám do dvou velikostí, takže to, že budete první zájemce u jedné inzerce, nemusí znamenat, že jsou šatky ještě volné k prodeji !!!! Děkuji za pochopení :-) Uvedená velikost na šatech je 2A (něco,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Šaty šatičky s TUTU sukýnkou vel. 92-98! QUEEN!!!!

175 Kč
  • Popis zboží
!! ČTĚTE PROSÍM POPISEK INZERCE! DĚKUJI MOC :-)

Vkládám do dvou velikostí, takže to, že budete první zájemce u jedné inzerce, nemusí znamenat, že jsou šatky ještě volné k prodeji !!!! Děkuji za pochopení :-)

Uvedená velikost na šatech je 2A (něco, jako naše velikost 92). Dcerka na fotkách focených doma má bezmála 2,5 roku. Na fotkách venku má 3,5 roku. Dle mého názoru tedy šatičky vydrží nejen po uvedenou velikost, ale i při velikosti 98 min. Každopádně ale měřte.. :-)

Luxusní šatičky, nám nadělaly ohromnou parádu :-) Pořizované nové, dcerka měla na sobě snad jen 3-4x.

Horní část pružná, krásně se přizpůsobí. V pase pružná guma. Sukýnka ve spodu látková, aby šifonová vrstva nekousala.. U té látkové sukně vespodu je ve švu kus povolených stehů. Ničemu to nevadí, není to ani nijak zvlášť vidět, protože přes to je ještě sukýnka šifonová, takže jsme ani nijak neřešily. :-) Každopádně jsem nafotila a označila na fotce. Vrstvy šifonu jsou 3.

Dále pak nad pružnou gumou v pase kouká kus černých nití. Nevím od čeho, dírka tam není, nic povoleného také ne.. Ale raději jsme nestříhaly. Tak pokud Vám bude vadit, odstřihněte... :-) opět nafoceno, označeno na fotce.

délka cca 50cm celková, délka černé horní části včetně bílé gumy = 29-30cm, natáhne se - povolí ještě o něco, díky pružné horní části. Pas - pružná guma v pase, měřeno v klidu = 2x 26cm, na více povolí :-)
  • Značka

    DARA

  • Velikost

    92

  • 1. 6. 2018, 13:49

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ŽUPAN ŽUPÁNEK DALMATIN, ČERVENÝ 92-98
Manžestrovo-riflové kalhoty s hvězdami - rifle
TRIČKO TRIČKA S KRÁTKÝM RUKÁVKEM

Kategorie