Zobrazit přihlášovací formulář

Lamaze Lev Ríša

Administrace

Lamaze Lev Ríša

289 Kč 349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Tento dobrácký lev je vyroben z jemného sametu se vzory, které napomáhají rozvíjení zraku. Na jeho hřívě jsou pestrobarevné střapce, které upoutají pozornost dítěte a rozvíjí jemnou motoriku prstů. Ve svých tlapkách drží Ríša dva strukturované cinkající…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 3. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lamaze Lev Ríša

289 Kč
  • Popis zboží
Tento dobrácký lev je vyroben z jemného sametu se vzory, které napomáhají rozvíjení zraku. Na jeho hřívě jsou pestrobarevné střapce, které upoutají pozornost dítěte a rozvíjí jemnou motoriku prstů. Ve svých tlapkách drží Ríša dva strukturované cinkající kroužky a kousátko ve tvaru hvězdy, které napomáhá při prořezávání prvních zoubků.V hlavičce ukryta chrastící kulička. Charakteristický tvar očí upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace. Díky novému Lamaze klipu hračku snadno připevníte na dětskou postýlku, stříšku kočárku nebo k přenosné autosedačce. Hračka je vyrobena z kvalitního veluru.

U všech hraček Lamaze není u částí, které se mohou dostat do úst použito PVC. Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na kategorii pro kterou jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN.

Hračka Lamaze - Lev Ríša splňuje všechny normy EU.

Věk: 0+
  • 28. 8. 2018, 7:08

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie