Zobrazit přihlášovací formulář

Avionaut Kite + 2016 hnědá / béžová

Administrace

Avionaut Kite + 2016 hnědá / béžová

2 045 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Zaujme vás nejen praktickým polohováním! Pokud vybíráte vůbec první autosedačku pro miminko, máme pro vás skvělý tip. Je jím kvalitní autosedačka Avionaut KITE+ 2016 v krásném černém designu s šedou vložkou, která spojuje výborné provedení a vysokou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Avionaut Kite + 2016 hnědá / béžová

2 045 Kč
  • Popis zboží
Zaujme vás nejen praktickým polohováním!

Pokud vybíráte vůbec první autosedačku pro miminko, máme pro vás skvělý tip. Je jím kvalitní autosedačka Avionaut KITE+ 2016 v krásném černém designu s šedou vložkou, která spojuje výborné provedení a vysokou užitkovou hodnotu, díky čemuž zaručuje komfort i náročným uživatelům. Hlavní důraz je kladen na bezpečnost a pohodlí dítěte při cestování.
Bezpečnost inspirována letectvím

Značka Avionaut, která cílí výhradně na bezpečnost dětí, navrhuje dětské autosedačky ve spolupráci s projektanty a konstruktéry se zkušenostmi v leteckém odvětví. Jediným cílem je vytvořit bezpečné a pohodlné produkty. Zárukou kvality je kompletní výroba v Evropě, která zaručuje úplnou kontrolu nad použitými materiály a postupem výroby.
Bezpečný systém upevnění

K hlavním benefitům se řadí snadná instalace. Autosedačku můžete připevnit pomocí bezpečnostních pásů, práci vám významně zjednoduší systém EasyMount. Další možností je připevnění pomocí základny Avionaut Dock, která se prodává jako samostatný produkt. Tento systém představuje nespornou výhodu, neboť nabízí rychlé a snadné zacvaknutí autosedačky pomocí úchytů IsoFix nebo bezpečnostních pásů. Při použití v autě je sedačka umístěna vždy proti směru jízdy.

Vysoký komfort při cestování
Bezpečnost a pohodlí zaručuje dostatečná šíře sedátka i příjemné polstrování z jemných tkanin. Potah lze sejmout a prát v pračce, čímž ho udržíte stále v čistotě. Důležitá oblast hlavy je chráněna speciální vložkou z paměťové pěny, což výrazně zvyšuje bezpečnost při bočním nárazu. K dispozici máte vyjímatelnou měkkou vložku v krásné černé barvě, která je určená pro miminko od 45 do 60 cm. Samozřejmostí je 5bodový bezpečnostní pás vybavený magnetickými úchyty pásů
  • 1. 6. 2018, 15:03

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Kategorie