Zobrazit přihlášovací formulář

Více MLÍČKA pro vaše zlatíčka =EMULIPS

Administrace

Více MLÍČKA pro vaše zlatíčka =EMULIPS

375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 45 Kč
Všem maminkám!!! Po využívání jedné lahvičky Emulipsu se množství mého mateřského mléka rapidně zvětšilo! Dokonce musím mlíčko zamražovat, dcerka ho nestíhá spotřebovat :o). Emulips můžu vřele doporučit. Jsem spokojená já i moje dcerka :o). Žaneta Z.,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Více MLÍČKA pro vaše zlatíčka =EMULIPS

375 Kč
  • Popis zboží
Všem maminkám!!!
Po využívání jedné lahvičky Emulipsu se množství mého mateřského mléka rapidně zvětšilo! Dokonce musím mlíčko zamražovat, dcerka ho nestíhá spotřebovat :o). Emulips můžu vřele doporučit. Jsem spokojená já i moje dcerka :o).
Žaneta Z., Žabčice
!
Mateřského mlíčka mám dostatek ...
Emulips užívám dva měsíce a zároveň po porodu cvičím - výsledek 7 kg dole ! :o) Mám obrovskou radost. (Váha po porodu 78,6 kg a nyní 71,6 kg). Cítím se skvěle a hlavně mi dělá moc dobře na psychiku úbytek váhy, takže jsem spokojená maminka pro svou 3 měsíční Aničku. Mateřského mlíčka mám taky dostatek, takže plně kojím :o) !!! Děkuji.
Jana K., Domažlice
!
Musím s nadšením napsat, že od té doby, co máme Emulips, tak náš 4 měsíční Michálek (plně kojen) už nemá problémy s kolikama a bříško ho už taky tak netrápí. Měl dost časté potíže i se stolicí, ale tomu už je konec :-).Tina
!
Trápí i Vaše děti ZÁCPA nebo BOLESTI BŘÍŠKA? VYZKOUŠEJTE Emulips!!! Pomůže i Vám! (!! i pro kojená miminka) ! Jde o čistě PŘÍRODNÍ KAPKY české výroby, které upravují zažívání, posilují činnost trávicí soustavy. Jsou zcela bezpečné, protože neobsahují žádnou chemii, POUZE bylinky!
!
STAČÍ PÁR KAPEK denně a je po problému :o) !
Nabízíme příchutě vanilka, citron a natur (čistý) a pro kojící maminky Emulips ANÝZ Balení 50ml - 100 dávek ...... 375, - (až na 3 měsíce!!!) ! Využijte zvýhodněné balení Emulips XXL 115ml - 230 dávek ........... 750, - zaplatíte cenu dvou malých balení, ale získáte 15ml navíc = 30dávek zdarma!!
!
Poradenství zdarma :) ! jsem nezávislý poradce OKG a ráda Vám vše vysvětlím*Vladka Ficová, reg. číslo 03-010888
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 45
  • 12. 5. 2017, 22:15

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie