Zobrazit přihlášovací formulář

2romány W. Smith: Kopí osudu + Triumf slunce

Administrace

2romány W. Smith: Kopí osudu + Triumf slunce

320 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Obě knihy zcela NOVÉ, nečtené, jen mi postály v knihovničce. Vhodné i jako dárek. Prodám i samostatně, CENA uvedena za obě dohromady. Romány od známého autora Wilbura Smithe, vydané v nakladatelství Alpres, oba s pevnou vazbou s lesklým přebalem,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2romány W. Smith: Kopí osudu + Triumf slunce

320 Kč
Koupit
Obě knihy zcela NOVÉ, nečtené, jen mi postály v knihovničce. Vhodné i jako dárek. Prodám i samostatně, CENA uvedena za obě dohromady.

Romány od známého autora Wilbura Smithe, vydané v nakladatelství Alpres, oba s pevnou vazbou s lesklým přebalem, velikost knih: cca 21 x 13 cm. Titul "Triumf slunce" má 538 stran, "Kopí osudu" má 440 stran.

Obsah knihy dle popisu na přebalu:
Triumf slunce - Afričtí domorodci se na sklonku 19. století bouří proti útlaku a samozvaní osvoboditelé kují pikle proti koloniální vládě, kterou tu zastupuje generální konzul David Benbrook, jemuž po manželčině smrti zůstala jediná dcera Rebecca.. V neklidné a bouřlivé době se v Chartúmu na březích Nilu setkávají příslušníci rodiny Courtneyů a Ballantyneů.

Kopí osudu - Po odchodu z armády se Leon Courtney stane v Africe profesionálním lovcem divoké zvěře. Když nevyzpytatelnou divočinou provází německého velkoprůmyslníka, jehož továrny vyrábějí letouny pro armádu německého císaře, odhalí nekalé plány na oslabení britských sil. Leon dělá všechno, aby uhasil jiskru doutnajícího konfliktu, ale neohrozí ho skrytá tajemství nepřítelovy svůdné milenky?
  • 5. 11. 2023, 14:52

  • Zobrazení

    289

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Skládací koloběžka 16/12'' v záruce
Kniha: Naše dítě špatně spí - Miloš Velemínský
Krásná fleesová mikina Umbro
Huňatá chlupatková mikina
Měkoučká chlupatá mikina
Měkoučká chlupatá mikina
Lego Architecture London 21034
Péřová bunda McKinley
Lyžařská souprava bundy a kalhot Loap
Huňatá chlupatková mikina
Sněhule Cortina
Petrolejová flees mikina Lewro

Kategorie