Zobrazit přihlášovací formulář

Joie Every stage 2018 ladybird

Administrace

Joie Every stage 2018 ladybird

5 690 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Autosedačka Joie Every Stage. 0-36 kg, nastavitelné prvky ochrany, 5 pozic nastavení sklonu, zabudovaná vnitřní ventilace. Značka Joie pochází z Anglie. Byla založena v roce 2011. V tuto chvíli patří mezi nejprodávanější značky ve Velké Británii a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Joie Every stage 2018 ladybird

5 690 Kč
  • Popis zboží
Autosedačka Joie Every Stage. 0-36 kg, nastavitelné prvky ochrany, 5 pozic nastavení sklonu, zabudovaná vnitřní ventilace.

Značka Joie pochází z Anglie. Byla založena v roce 2011. V tuto chvíli patří mezi nejprodávanější značky ve Velké Británii a nabízí své produkty ve více než 50 zemích světa. I přes krátkou dobu její působnosti na světovém trhu se podařilo jejím produktům získat řadu uznávaných ocenění, například za praktičnost a design.

Popis:

Nejflexibilnější sedačka. Unikátní autosedačka schválená od narození až do 36kg! Every Stage je nástupcem autosedačky Stages, která se stala nejprodávanější autosedačkou ve Velké Británii a získala velké množství ocenění.
4 sedačky v 1 - Every Stage pokrývá všechny existující váhové kategorie autosedaček 0+, I, II a III, íky tomu ji lze využívat od narození až cca 12 let
bezpečná, pohodlná a chytrá
Bezpečná: Déle proti směru jízdy - autosedačka nabízí možnost cestovat v bezpečnější pozici, proti směru jízdy pro děti až do hmotnosti 18kg, tedy cca 4 let věku.
Every Stage navíc nabízí systém ochrany proti bočnímu nárazu a skořepinu zesílenou ocelovýmy prvky.
Pohodlná: Pro maximální pohodlí je připraveno velké množství odnímatelných polstrování. Navíc nabízí možnost polohovat její sklon do 5 pozic.
Chytrá: Po ukončení užívání vnitřního postroje jej jednoduše složíte do připravených přihrádek, bez otravného provlékání. Sedačka poskytuje i zabudované odvětrání, nebo automatické rozšiřování prostoru pro ramena při výškovém nastavení.

Vlastnosti:

autosedačka skupiny 0+/1/2/3
vhodná pro uchycení proti směru jízdy od narození do 18 kg
vhodná pro uchycení po směru jízdy pro děti o hmotnosti 9 - 36 kg
5 pozic nastavení sklonu, 1 pro protisměrné uchy
  • 22. 3. 2018, 10:21

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie