Zobrazit přihlášovací formulář

Zdravá lahev 0.5l chlapecká VESMÍR

Administrace

Zdravá lahev 0.5l chlapecká VESMÍR

255 Kč
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Zdravá lahev® 0,5l je svou velikostí především vhodná pro děti. Pestrý, hravý design těchto lahví jistě pobaví nejednu rebelku či malého záchranáře. Podrobný popis zboží Je vyrobena z polypropylenu speciálně vyvinutého pro lékařské a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 8. 2012
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zdravá lahev 0.5l chlapecká VESMÍR

255 Kč
Koupit
Zdravá lahev® 0,5l je svou velikostí především vhodná pro děti. Pestrý, hravý design těchto lahví jistě pobaví nejednu rebelku či malého záchranáře.

Podrobný popis zboží

Je vyrobena z polypropylenu speciálně vyvinutého pro lékařské a farmaceutické účely. Tento materiál se využívá např. při nitrotělních aplikacích u pacientů, na jednotkách intenzivní péče a všude tam, kde jsou kladeny nejvyšší nároky na ochranu a bezpečnost lidského zdraví.

Bez plísní, zápachu, ftalátů, změkčovadel a BPA. Zdravá lahev nepojímá pachy, netvoří se v ní plísně, je vhodná pro všechny typy nápojů bez omezení.

Nově je určena pro nápoje až do 100°C. (viz. Atesty)

Má snadnou údržbu díky širokému otvoru pro plnění i čištění, je možno mýt ji opakovaně v myčce(skladovat otevřené). Zdravá lahev má uzamykatelné víčko s open/close systémem a těsnící kroužek, který zabraňuje nechtěnému úniku nápoje. Výhodou je nízká hmotnost a snadná obsluha – ocení ji především děti, senioři a zdravotně postižení.

Nabízí širokou škálu designů a velikosti 0,5l, 0,7l a 1l, které jistě uspokojí každého. Můžete si vybrat konkrétní motiv nebo prostě „sáhnout“ po univerzálním provedení. Je určena všem bez rozdílu – dětem, ženám, mužům, seniorům, aktivním i rekreačním sportovcům, velmi pracovně vytíženým managerům – prostě všem, kterým není lhostejné vlastní zdraví. Velikost lahve jistě uspokojí veškeré Vaše rodinné, sportovní i zdravotní aktivity, můžete ji nosit v kabelce, školní či pracovní tašce, batohu, vozit ve vozíku, na kole, v autě.

Podporuje zdravý životní styl, kontroluje správné dodržování pitného režimu, tím i zdravé hubnutí. Je výborným pomocníkem v příp
  • Značka

    R & B

  • Rozměry

    Výška lahví včetně víčka a zátky: 0,5l - 185 mm,

  • 18. 3. 2024, 14:37

  • Zobrazení

    361

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

zdravá lahev 0.5l chlapecká a dívčí MŇAU
Zdravá lahev 1l Lapač snů
Zdravá lahev 0, 7l TENISKY
Krytka Zdravá láhev - FLOPPY
zdravá lahev - samostatné zátky
Zdravá lahev - Náhradní víčko
Zdravá lahev 0, 7l HIPPIES
Zdravá lahev 0, 7l KAKTUS
zdravá lahev 0.5l chlapecká a dívčí KÁVA
zdravá lahev 0.5l BALERÍNA
Zdravá lahev 0, 7l Vážky

Kategorie