Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO BrickHeadz 41587 Robin

Administrace

LEGO BrickHeadz 41587 Robin

349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 20. 12.
Sestavitelné figurky LEGO® BrickHeadz, které jsou novinkou pro březen 2017, ti přináší nový způsob, jak sbírat, stavět a vystavovat ikonické postavy ze svých oblíbených filmů, televizních seriálů, her a komiksů. Při stavění této BrickHeadz figurky Robina…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO BrickHeadz 41587 Robin

349 Kč
  • Popis zboží
Sestavitelné figurky LEGO® BrickHeadz, které jsou novinkou pro březen 2017, ti přináší nový způsob, jak sbírat, stavět a vystavovat ikonické postavy ze svých oblíbených filmů, televizních seriálů, her a komiksů. Při stavění této BrickHeadz figurky Robina z barevných kostek LEGO System si užiješ spousty zábavy. Figurka obsahuje všechny ikonické detaily, včetně znaku a obleku. Vystav si s hrdostí Batmanova mladšího pomocníka buď doma, ve své kanceláři, nebo kdekoliv jinde.

Sestavitelná LEGO® BrickHeadz figurka Robina obsahuje barevné a autentické detaily, oči BrickHeadz a ikonický oblek se znakem. Navíc je tu podložka pro vystavování.
Každá figurka LEGO® BrickHeadz obsahuje svou vlastní sestavitelnou podložku pro sběratele, na které je sériové číslo a znak BrickHeadz.
Užij si spoustu zábavy při rozšiřování své sbírky figurek LEGO® BrickHeadz. Najdeš zde i další klasické postavy ze svých oblíbených filmů, televizních seriálů, her a komiksů, včetně těchto postav z filmu LEGO® BATMAN FILM: 41585 Batman™, 41586 Batgirl™ a 41588 Joker™.
Míchej jednotlivé části figurek LEGO® BrickHeadz a vytvářej z nich naprosto úžasné mutanty nebo své vlastní skvělé postavy.
Bez podložky měří přes 7 cm na výšku.
Podložka je čtverec o straně více jak 4 cm a téměř 1 cm na výšku.
Věk
10+
Kostky
101
  • 1. 12. 2018, 20:59

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie