Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní vůně Incandessence 50 ml

Administrace

Luxusní vůně Incandessence 50 ml

189 Kč 649 Kč
Zaujalo 62 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Popis produktu Avon Incandessence je výrazná květinová vůně. Současně je tento parfém sladce svěží. Je tak absolutně ideální jako vůně pro kvetoucí jarní dny,ale rozkošně se rozvoní i v teplejších dnech léta. Vůni Incandessence dodává její…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 1. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní vůně Incandessence 50 ml

189 Kč
Koupit
Popis produktu

Avon Incandessence je výrazná květinová vůně. Současně je tento parfém sladce svěží. Je tak absolutně ideální jako vůně pro kvetoucí jarní dny,ale rozkošně se rozvoní i v teplejších dnech léta.

Vůni Incandessence dodává její neodolatelný květinový ráz zejména její srdce. To je tvořeno přímo záplavou naprosto úchvatných květinových tónů. Pozornost upoutá výrazná lilie, výjimečná růže a étericky krásná mimóza. Květinová kompozice stojí na základech tvořených esencemi dřeva a mošusu. Tyto tóny dodávají parfému mírně kořeněný, vřelý nádech.

Tento parfém tak v sobě snoubí klasickou a zářivou krásu květin společně s kapkou dráždivé přitažlivosti kořeněné vůně. I přes tuto svou hřejivou část je však výsledná vůně spíše svěží. Vystihuje atmosféru jara, květin v plném rozpuku.

A pro ženy, které milují dokonalé květinové vůně je parfém Incandessence vhodný. Takové ženy chtějí vůní podtrhnout svou přirozenou krásu, svou něžnou a romantickou část. Vůni ocení ženy milující barevnost a zářivou živost jara a léta. Zároveň se však chtějí cítit příjemně svěže a lehce. A to díky Incandessence mohou.

Hlava tráva, aldehydy

Srdce lilie, růže, mimóza

Základ dřevo, mošus
  • 22. 4. 2024, 20:29

  • Zobrazení

    1 017

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

SADA PERCEIVE CASHMERE EDT 50 ml
PÁNSKÁ DÁRKOVÁ SADA INDIVIDUAL BLUE
DÁRKOVÁ SADA FAR AWAY BEYOND
Krásná vůně Avon Pure for her 50 ml
DÁRKOVÁ SADA PUR BLANCA
EXKLUZIVNÍ VŮNĚ EVE BECOME EDP
DÁMSKÁ VŮNĚ INCANDESSENCE LOTUS EDP 50 ml
DOPRODEJ! INCANDESSENCE ENJOU EDP 50 ml
NEODOLATELNÁ VŮNĚ ATTRACTION EDP 100 ml
Smyslná vůně ATRACTION SENSATION EDP 50 ml
SADA FAR AWAY GLAMOUR

Kategorie