Zobrazit přihlášovací formulář

3x letní sukně NEXT, C&A

Administrace

3x letní sukně NEXT, C&A

200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 62 Kč
Prodej jednotlivě. 1. Džínová letní sukýnka s květovanými kanýrky NEXT Nádherná džínová sukně se třemi látkovými kanýrky. Odlehčená riflovina, vhodná do teplejšího počasí. V pase regulace, zadní část sukně navíc do gumy. Zapínání na 2 knoflíčky.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x letní sukně NEXT, C&A

200 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě.

1. Džínová letní sukýnka s květovanými kanýrky NEXT
Nádherná džínová sukně se třemi látkovými kanýrky. Odlehčená riflovina, vhodná do teplejšího počasí. V pase regulace, zadní část sukně navíc do gumy. Zapínání na 2 knoflíčky. Krásně propracovaná, barevné prošívání, zdobená nášivkami a jiným odstínem rifloviny. Z kolekce se lvem. Značená velikost 9-12m, nositelné déle. Sukně je kupovaná nová, nenošená, pouze 1x opraná. Nepřehlédnutelná sukýnka pro malou parádnici.
300 Kč

2. Růžová plátěná sukýnka NEXT
Krásná skládaná světle růžová sukně s páskem. Silnější plátno, 100% bavlna. Riflový styl - kapsičky, prošívání, poutka. V pase do gumy. K sukni patří původní látkový opasek. Značená velikost 9-12m, nositelná déle. Sukně je nová, nenošená. Vhodná pro holčičku na jaro a léto.
200 Kč

3. Žlutá bavlněná puntíkatá sukýnka Hello Kitty C&A
Nádherná letní bavlněná sukýnka. Barva sytě žlutá, s bílými puntíky a obrázkem Hello Kitty. V pase do pružné gumy. Pružná velmi příjemná bavlna. Dole široký kanýr. 96% bavlna, 4% elastan. Značená velikost 80. Kupovaná nová, nenošená, zcela nová jen bez cedulky. Krásná sukýnka na léto nebo k legínkám využitelná i na jaře / podzimu. Celoročně vhodná na doma.
200 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    1. Riflová: délka 23.5 cm, pas šířka 20 cm (regulace)2. Růžová: délka 24 cm, pas šířka 21 cm3. Žlutá: délka 19 cm, pas šířka 22 cm

  • 10. 4. 2023, 18:55

  • Zobrazení

    168

  • Oblíbené

    0

Kategorie