Zobrazit přihlášovací formulář

Sérum na suché konečky vlasů

Administrace

Sérum na suché konečky vlasů

50 Kč 169 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 22 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Lehké sérum, které zceluje a vyhlazuje narušený povrch vlasu, zvlhčuje vysušené konečky a regeneruje konečky roztřepené. Po důkladném zvlhčení budou vaše vlasy hebké a výjimečně lesklé. Panthenol chrání vlasy před UV zářením, zatímco kreatin a výtažek z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 1. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sérum na suché konečky vlasů

50 Kč
  • Popis zboží
Lehké sérum, které zceluje a vyhlazuje narušený povrch vlasu, zvlhčuje vysušené konečky a regeneruje konečky roztřepené. Po důkladném zvlhčení budou vaše vlasy hebké a výjimečně lesklé. Panthenol chrání vlasy před UV zářením, zatímco kreatin a výtažek z řas vlasy posílí a dodá jim krásu a sílu.

Aktivní látky: kreatin - posiluje a opravuje strukturu vlasu a účinně brání dalšímu poškození amino-peptidy - dodávají vlasům objem a umožňují vzbudit dojem silnějších vlasů kondiční složky - vyhlazují povrch vlasu a dodávají hebkost antioxidanty a UV filtr - chrání lesk vlasů a pomáhá udržovat jejich zdravý vzhled, perfektní ochrana proti nepříznivým vnějším vlivům. Účinky: zklidňuje a zároveň zpevňuje vlasovou pokožku, zjemňuje a obnovuje suché a poškozené kořínky vyživuje vlasy a zanechává je hedvábně jemné a zářivě lesklé obsahuje UV filtry, panthenol, kreatin a výtažek z řas.

Jak používat: vmasírujte malé množství do vlhkých nebo suchých vlasů. Neoplachujte.
  • 2. 2. 2020, 9:07

  • Zobrazení

    108

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

DÁRKOVÁ SADA VYŽIVUJÍCÍ VLASOVÉ PÉČE
VYŽIVUJÍCÍ MASKA NA VLASY S 5-TI OLEJI
SUCHÝ ŠAMPON VE SPREJI NA VLASY
Vyhlazující sérum pro nepoddajné vlasy

Kategorie