Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní nádherná crossbody Desigual - top stav

Administrace

Luxusní nádherná crossbody Desigual - top stav

900 Kč 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 60 Kč
Nádherná crossbody kabelka od mé oblíbené španělské značky Desigual v krásných barvičkách. 100% ORIGINÁL!!! STYLE: 26x5154. PC 1.599,- kč!!! Zepředu je pestrý motiv a dvě krásně prostorné kapsy, z toho jedna na zip (viz hlavní foto). Uvnitř kabelky je na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní nádherná crossbody Desigual - top stav

900 Kč
  • Popis zboží
Nádherná crossbody kabelka od mé oblíbené španělské značky Desigual v krásných barvičkách. 100% ORIGINÁL!!! STYLE: 26x5154. PC 1.599,- kč!!! Zepředu je pestrý motiv a dvě krásně prostorné kapsy, z toho jedna na zip (viz hlavní foto). Uvnitř kabelky je na zadní straně kapsička na zip a na přední straně jsou 4 volné otevřené kapsičky: 2 hluboké prostornější a 2 menší, např. na kreditku, občanku, řidičák, kapesníčky, intimní potřeby, mobil apod...
Vel. dávám M, jsou i větší i menší crossbody, tato je střední: cca 30x26 cm.
Barvy odpovídají celkem pěkně fotkám: růžová, nachová, purpurová, fialková, zelená, modrá, oranžová a šedá, doplňky v patinově zlatavém odstínu, kožené části jsou tmavě hnědé.
Stav - kabelku jsem nosila ráda, nová není, ale je zcela bez vady, 100% stav, na nošení stále naprosto krásná a z pohledové přední strany i zevnitř je jako nová!!! Jen na zadní straně nahoře poznáte, že byla vůbec nošená, ale jen při důkladném zkoumání, při běžném pohledu vůbec nezaznamenáte, že je nepatrně jakoby ušpiněná... A pro pořádek uvádím, že jedna vnitřní kapsička má horní okraj třepený, není to vada, bylo to tak už od zakoupení :-)
TIP: na fotkách vidíte i origoš sukýnku Desigual ve stylu patchwork z odlehčené džínoviny a super nové tríčo od Aéropostale - podívejte se do albíčka a vybírejte :-)

V6C
  • 12. 11. 2020, 19:51

  • Zobrazení

    749

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Krásná kvalitní kabelka DSGL
Lila hadí kabelka Bulaggi
ŠÁLY - Růžová maxi a Zelená

Kategorie