Zobrazit přihlášovací formulář

Certifikované dívčí plátěnky/tenisky Befado

Administrace

Certifikované dívčí plátěnky/tenisky Befado

269 Kč 319 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Tyto nádherné kotníkové šněrovací tenisky s výšivkou sovičky jsou vhodné pro pro sportovně-rekreační aktivity venku i v tělocvičně. Obuv je navržena a vyrobena s důrazem na zdraví a pohodlí nohou, které se v tomto věku stále ještě vyvíjí. Vzdušné látky,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Certifikované dívčí plátěnky/tenisky Befado

269 Kč
  • Popis zboží
Tyto nádherné kotníkové šněrovací tenisky s výšivkou sovičky jsou vhodné pro pro sportovně-rekreační aktivity venku i v tělocvičně. Obuv je navržena a vyrobena s důrazem na zdraví a pohodlí nohou, které se v tomto věku stále ještě vyvíjí. Vzdušné látky, barvy a doplňky jsou voleny podle nejnovějších módních trendů, s ohledem na starší věk dítěte. Lehká a pružná podrážka, vyztužená pata, nízký klínovitý podpatek a široké špičky chráněné proti oděru odpovídají požadavkům a nárokům na zdravé obutí Vašeho dítěte. Tyto boty jsou vyrobeny v souladu s doporučeními ortopedických odborníků.

Kvalitní dětské boty Befado mají certifikát "Zdrowa stopa", což je obdoba české "Žirafky" a certifikát kvality ITC Zlín, a.s. Jsou vyvíjeny tak, aby ve všech směrech splňovaly přísná kritéria, která jsou kladena na dětskou obuv. Vývojáři firmy Befado konzultují své postupy s dětskými ortopedy.

Vždy přeměřujeme jeden pár od každé velikosti. Odchylka v řádu milimetrů je přípustná. Na požádání rádi přeměříme konkrétní pár bot.

Vel. 31: délka vnitřní stélky 19,8 cm
Vel. 32: délka vnitřní stélky 20,5 cm
Vel. 33: délka vnitřní stélky 21 cm
Vel. 34: délka vnitřní stélky 21,5 cm
Vel. 35: délka vnitřní stélky 22,5 cm
Vel. 36: délka vnitřní stélky 23 cm
  • 8. 9. 2018, 20:23

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie