Zobrazit přihlášovací formulář

3x trička pro kluka MOTHERCARE aj.

Administrace

3x trička pro kluka MOTHERCARE aj.

70 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 62 Kč
Prodej jednotlivě. 1. Červené tričko CARS McQueen MOTHERCARE Krásné červené tričko s McQueenem z kolekce CARS krátkým rukávem. Na ramenou zdobené proužky a 3D černou aplikací. Značená velikost 1.5-2 roky, cca odpovídá. Triko je kupované nové, nošené…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x trička pro kluka MOTHERCARE aj.

70 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě.

1. Červené tričko CARS McQueen MOTHERCARE
Krásné červené tričko s McQueenem z kolekce CARS krátkým rukávem. Na ramenou zdobené proužky a 3D černou aplikací. Značená velikost 1.5-2 roky, cca odpovídá. Triko je kupované nové, nošené krátce, šetřené, vynikající stav, bez známek nošení, žmolků , fleků nebo jiných vad. Stále jako nové. Krásné tričko vhodné na léto pro kluka.
190 Kč

2. Tmavomodé tričko zn. Hadleigh London
NOVĚ krásné temně modré tričko s krátkým rukávem a červenými nápisy, zdobené bílými nášivkami. Značená velikost 1-2 roky, cca odpovídá. Triko je nové, nenošené, jen oprané. Krásné triko na léto pro kluka.
K triku mám kraťasy ze jedné kolekce. Zadáno v albu i jako komplet.
159 Kč

3. Červeno-šedé proužkové tričko s traktorem zn. PRINCE OLIVER
Velmi pěkné bavlněné tričko s obrázkem traktoru SCAMP. Barva šedá s červeno-žluto-bílými proužky. Zapínání na rameni na 2 druky. Velmi příjemný materiál. Značená velikost 92. Nošené, vynikající stav, bez vad, bez žmolků, bez známek nošení. Vhodné pro kluka.
70 Kč
  • Značka

    MOTHERCARE

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    1 Červené CARS: délka 35.5 cm, šířka 31.5 cm.2. Hadleigh: délka 37.5 cm, šířka 31 cm.3. Traktorové: délka 35 cm, šířka průramky 26 cm.

  • 24. 8. 2021, 9:34

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    0

Kategorie