Zobrazit přihlášovací formulář

Chránič matrace bambus - polyuretan 200 x 200 cm

Administrace

Chránič matrace bambus - polyuretan 200 x 200 cm

960 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
chránič : 100% polyuretan. Bambusový chránič lze prát na 60°C, materiál vlastní ekologický certifikát "OEKO TEX STANDARD 100" a splňuje odpovídající normy Evropské Unie o nepropustnosti a transpiračnosti (propustnosti vzduchu). Tato certifikace zároveň…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chránič matrace bambus - polyuretan 200 x 200 cm

960 Kč
  • Popis zboží
chránič : 100% polyuretan. Bambusový chránič lze prát na 60°C, materiál vlastní ekologický certifikát "OEKO TEX STANDARD 100" a splňuje odpovídající normy Evropské Unie o nepropustnosti a transpiračnosti (propustnosti vzduchu). Tato certifikace zároveň zaručuje bezpečnost výrobku pro děti do 3 let.
Bambus (BAMBOO) je materiál 21.století. Volně rostoucí bambus není nijak chemicky ošetřován, proto zaručuje velmi dobré antialergické vlastnosti a přírodní antibakteriální účinky, čímž pozitivně ovlivňuje jeho užitné vlastnosti a tím i kvalitu osobní hygieny. Vyrábí se podobně jako viskóza, má však ještě znásobené užitné vlastnosti - antibakteriální, antialergický, antistatický, okamžitá savost a odvod vlhkosti, mimořádná prodyšnost - ideální pro "horké letní dny", nižší tepelná vodivost = příjemný chladivý pocit, výborné termo-vlastnosti, odolnost proti otěru, pevnost, stabilita, dlouhá životnost, hedvábně jemný na omak.
- Kvalitní chránič matrace ušitý jako prostěradlo do gumy.
- Praní na 60°C.
- Bambusový chránič je antibakteriální, antialergický, savý, vodě nepropustný, vzduchu propustný.
  • 29. 11. 2018, 20:47

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie