Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Gymnastický míč Kettler, 65 cm @@@

Administrace

@@@ Gymnastický míč Kettler, 65 cm @@@

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Gym Ball Basic. Víceúčelové gymnastické míče využijete pro nejrůznější cviky. A i když je původ gymnastického míče úzce provázán především s fyzioterapií a rehabilitační léčbou, dnes už neodmyslitelně patří například také k…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Gymnastický míč Kettler, 65 cm @@@

399 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Gym Ball Basic.
Víceúčelové gymnastické míče využijete pro nejrůznější cviky. A i když je původ gymnastického míče úzce provázán především s fyzioterapií a rehabilitační léčbou, dnes už neodmyslitelně patří například také k psacímu stolu. Základní vlastnosti : průměr 65 cm v barvě perleťově bílá. Míč je nestabilní cvičební pomůckou, takže je osoba, která na něm sedí, nucena při sebemenším pohybu zapojovat svůj hluboký stabilizační svalový systém, například hluboké zádové svalstvo, které drží naši páteř vzpřímenou. Umožní změnit podmínky statického zatěžování páteře ve prospěch pohybu. Míč nás donutí udržet správné postavení pánve, která je výchozím bodem pro správné držení zbytku těla. Míč nám svým působením pomáhá udržovat jádro obratlové ploténky ve správné poloze a bránit jejímu vyklenování směrem do páteřního kanálu. poslouží jako alternativa židle v kanceláři, u počítače či školních lavicích na hodinách cvičení s míči se zapotíte, posílíte ochablé svalstvo, protáhnete se i relaxujete můžete s pomocí míče vyrovnat svalové dysbalance omezíte bolesti zad a přitom nepřetěžujete klouby a vazy zlepšíte koordinaci svých pohybů, získáte lepší stabilitu při předporodním cvičení se krásně uvolníte a připravíte se pro fázi porodu užijete spolu spousty legrace a zároveň zvýšíte své sebevědomí zabavíte dětské osazenstvo rodiny.
Míč se systémem Anti-burst (v případě přetlaku se pomalu uvolňuje vzduch), pro maximální tělesnou hmotnost 120 kg, průměr 65 cm, barva perleťově bílá, pumpička není součástí balení. Baleno v krabici.
  • 14. 10. 2020, 20:29

  • Zobrazení

    39

  • Oblíbené

    1

Kategorie