Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská vodní dráha AquaPlay Mega LockBox v kufříku

Administrace

Dětská vodní dráha AquaPlay Mega LockBox v kufříku

2 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 95 Kč
Vodní dráha pro děti AquaPlay Mega LockBox je nejlepší vodní hrou pro vašeho prcka. Pohodlně se s ní zahraje jedno i více dětí, je vhodná od 3 let. Vodní hra AquaPlay je odrazem nejvyšší švédské kvality. Dětská vodní hra má přibaleny 4 zvířátka - medvídka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská vodní dráha AquaPlay Mega LockBox v kufříku

2 699 Kč
  • Popis zboží
Vodní dráha pro děti AquaPlay Mega LockBox je nejlepší vodní hrou pro vašeho prcka. Pohodlně se s ní zahraje jedno i více dětí, je vhodná od 3 let. Vodní hra AquaPlay je odrazem nejvyšší švédské kvality. Dětská vodní hra má přibaleny 4 zvířátka - medvídka Boa, hrošici Wilmu, žabku Nilse a kačenku Lottu. Vodní systém na hraní má 4 různé hrací části: vodní přehradu s pumpou, přístav pro trajekty, výletní přístav pro lodě a část s vodním kolem a jeřábem. Její součástí je autíčko, člun a trajekt. Vodná hra pro děti se jednoduše skládá pomocí konektorů a pryžového těsnění, voda uvnitř tedy neprotéká venku. Je vyrobena z odolného a ekologického plastu.

Výhodou hry Mega LockBox je, že se dá poskládat do kufříku - jednoduše složíte 2 okrajové části a ty zbylé části vytvoří kufřík. Děti si svou oblíbenou hru mohou vzít s sebou na výlet nebo dovolenou. Děti při hře s vodní hrou pozorují pohyb loďky ve vodě, spouštějí ji z přehrady na vodní cestu, víří vodu pomocí vodního kola, přenášejí náklad pomocí jeřábu a vodní pumpou napouštějí vodu do přehrady. Vodní kanál mohou dát starší sourozenci těm mladším a tak bude poskytovat roky a roky plné zábavy a smíchu.

AquaPlay vodní systém poskytuje nekonečné možnosti pro rozšiřování a přestavbu. Pomocí vodní pumpy se napouští vodní komora tak, jak v reálné vodní nádrži. Napuštěná voda se dá vypustit pomocí příčky a loďka se může z přehrady vybrat na dobrodružnou cestu po vodní dráze. AquaPlay výrobky se dají kombinovat a spojovat dle vlastní fantazie, děti si mohou vytvořit jednu super velkou vodní dráhu se spoustou doplňků. Díky širokému spektru doplňků, které se dají využít na různé způsoby, Aquaplay stimuluje i dětskou fantazii a kreativitu.

Děti se učí o pohybu vody, fyzikálních principech jejího pohybu, mají
  • Značka

    AQUAPLAY

  • Rozměry

    Barva: mega lockbox

  • 20. 5. 2022, 14:31

  • Zobrazení

    733

  • Oblíbené

    0

Kategorie