Zobrazit přihlášovací formulář

3x celoroční boty ESSI, BAMBULINI, PROTETIKA

Administrace

3x celoroční boty ESSI, BAMBULINI, PROTETIKA

320 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
1. Hnědo-modré kožené celoroční botičky BAMBULINI Hnědé celoroční botičky s větracími otvory zn. BAMBULINI. Broušená kůže v kombinaci s hladkou. Zapínání na 2 suché zipy. Uvnitř velmi měkké, příjemné. Vhodné pro chlapečka na jaro, léto i teplejší podzim.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x celoroční boty ESSI, BAMBULINI, PROTETIKA

320 Kč
  • Popis zboží
1. Hnědo-modré kožené celoroční botičky BAMBULINI
Hnědé celoroční botičky s větracími otvory zn. BAMBULINI. Broušená kůže v kombinaci s hladkou. Zapínání na 2 suché zipy. Uvnitř velmi měkké, příjemné. Vhodné pro chlapečka na jaro, léto i teplejší podzim. Značená velikost 21, cca odpovídá. Nošené krátce, nošení znát trochu na špičkách. Neokopané (vyjma nějakých škrábanců na špičkách), nesešlápnuté, ve velmi dobrém stavu, na podrážce je vidět, že jsou nošené velmi málo. S pův.krabicí. PC 999 Kč.
PC 999 Kč sleva 449 Kč = 550 Kč

2. Béžové kožené celoroční kotníčkové botičky ESSI
Krásné béžové-oranžové kotníčkové botičky zavazovací na tkaničky zn. ESSI. Certifikované, typ SANDY. Vhodné spíš pro kluka, ale může mít i holčička. Značená velikost 21, cca odpovídá. Botičky jsou kupované nové, nošené krátce, ve velmi dobrém stavu, neokopané nesešlapané, jen malinko odřené na špičce (viditelné jen při detailním pohledu). Botičky jsou měkkoučké, velmi pohodlné, dobře drží nožičku. PC 638 Kč.
PC 638 Kč sleva 318 Kč = 320 Kč

3. Béžové kotníkové celoroční boty PROTETIKA
Velmi pěkné béžové kotníkové jarní / podzimní boty skvělé značky PROTETIKA. Vhodné spíše pro kluka, ale může mít i holčička. Barva světle béžová - krémová se světle hnědými / okrovými detaily. Zapínání na 2 suché zipy. Značená velikost 21, cca odpovídá. Kupované nové, nošené poměrnšě krátce, velmi dobrý stav. Neokopané, nesešlapané, velmi málo známek nošení, pouze trochu ušpiněné. Vynikající typ botiček, pohodlné, měkké, dobře se obouvají, kupujeme tuto značku každý rok - doporučuji.
PC 695 Kč sleva 350 Kč = 345 Kč
  • Značka

    ESSI

  • Velikost

    21

  • Rozměry

    1. Bambulini: vnitřní stélka cca 13 cm.2. Essi: vnitřní stélka cca 13 cm.3. Protetika: vnitřní stélka cca 13.5 cm.

  • 13. 5. 2023, 22:33

  • Zobrazení

    611

  • Oblíbené

    0

Kategorie