Zobrazit přihlášovací formulář

Přívěšek - hlídač spánku

Administrace

Přívěšek - hlídač spánku

400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Měděný patinovaný přívěšek hada , zdobí ho krásný růženín.....Ozdobný závěs. Přívěsek má délku 5 cm, šíře je 3 cm ,kámen má průměr 10 mm. Je zavěšený na kulatém koženéím řemínku s měděným uzávěrem, je v ceně.Možno vyměnit za patinovanou obruč. Napište…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 12. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přívěšek - hlídač spánku

400 Kč
  • Popis zboží
Měděný patinovaný přívěšek hada , zdobí ho krásný růženín.....Ozdobný závěs.

Přívěsek má délku 5 cm, šíře je 3 cm ,kámen má průměr 10 mm. Je zavěšený na kulatém koženéím řemínku s měděným uzávěrem, je v ceně.Možno vyměnit za patinovanou obruč. Napište prosím o co máte zájem...

Léčebná měď - lékaři zjistili, že kysličníky mědi ničí okamžitě bakterie a viry. Již ve středověku si lidé všimli, že ten, kdo nosil měděný prsten nebo náramek, nebo prostě něco měděného na kůži ,byl podstatně odolnější proti virovým a bakteriálním nemocem. Ten, kdo pil např. z měděnéo nebo stříbrného poháru, nikdy neonemocněl průjmovými onemocními. Měď a její kysličníky zastavují záněty - bolesti zad, kloubů a pod. Tohoto jevu začíná využívat i moderní medicína.

A mohu potvrdit, že za dobu co podnikáme, což je přes 22 let, se naši stálí zákazníci k nám stále vracejí, protože mohou potvrdit toto rčení.

Můžete to také vyzkoušet..........

Růženín

Léčebné užití:má pozitivní účinek u chorob ledvin, srdce, jater, plic a genitálií, též u důležitých center vegetativního nervového systému. Léčí infekce močové trubice. Má výborný vliv na poruchy plodnosti mužů. Odvádí z těla škodlivé látky a přebytečné tekutiny. Je velmi vhodný pro děti. Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť.
Naušnice možno přiíkoupit
  • 24. 5. 2019, 18:14

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie