Zobrazit přihlášovací formulář

Ohřívač na vosk Pro-Wax 100 v plechovce 400 ml

Administrace

Ohřívač na vosk Pro-Wax 100 v plechovce 400 ml

895 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Ohřívač vosků vhodný k ohřívání vosků na depilaci v plechovkách 400 ml. Ohřívač vosků má termostat, díky kterému se stále udržuje teplota vosku. Ohřívač vosků nabízíme v barvě bílé. Umístěte přístroj na rovný povrch. Zapojte napájecí kabel do zástrčky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ohřívač na vosk Pro-Wax 100 v plechovce 400 ml

895 Kč
  • Popis zboží
Ohřívač vosků vhodný k ohřívání vosků na depilaci v plechovkách 400 ml. Ohřívač vosků má termostat, díky kterému se stále udržuje teplota vosku. Ohřívač vosků nabízíme v barvě bílé.

Umístěte přístroj na rovný povrch. Zapojte napájecí kabel do zástrčky a zkontrolujte zda se rozsvítí zelené světlo. Kontrolka indikuje, že se přístroj zahřívá. Umístěte nádobu obsahující vosk 400 ml v příslušném poháru. Pro rychlé rozehřátí vosku otočte termostat (kolečko) na maximální teplotu, po dobu asi 25 minut, pak otočte termostat na požadovanou teplotu, aby byla zachována správná hustota výrobku obsaženého v nádobě.Doba ohřevu vosku se může lišit 25-35 min. Červené světlo zhasne, když vosk dosáhne požadované teploty.

údržba výrobku:
Čištění by mělo být provedeno pouze přípravkem na čištění depilačních přístrojů nebo jemným čisticím prostředkem. Je zakázáno: používání rozpouštědel a ředidel, částečně nebo úplně neponořujte přístroj do vody nebo jiných tekutin. Údržbu provádějte vždy po výkonu.
  • 1. 7. 2017, 10:35

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie