Zobrazit přihlášovací formulář

Mořská řasa SPIRULINA rozhodně doporučuji

Administrace

Mořská řasa SPIRULINA rozhodně doporučuji

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Mořská řasa SPIRULINA * přírodní bez plnidel, barviv a konzervačních látek. * široké působení - dodává energii, pomáhá při hubnutí, detoxikaci - čištění organismu, protirakovinné účinky.... * z nabídky kvalitní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mořská řasa SPIRULINA rozhodně doporučuji

  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Mořská řasa SPIRULINA
* přírodní bez plnidel, barviv a konzervačních látek.
* široké působení - dodává energii, pomáhá při hubnutí, detoxikaci - čištění organismu, protirakovinné účinky....
* z nabídky kvalitní francouzské kosmetiky TechNature od Bretaně
* obsahuje mořskou mikrořasu Spirulinu, obohacenou beta-caroteny, vitamíny B1, B2 B6, B12, kyselinou pantotenovou a minerály v aktivní formě, a to fosfor, sodík, hořčík, železo, draslík, zinek, mangan. Nápadnou vlastností spiruliny je, že je zároveň velmi bohatá na bílkoviny a chudá na kalorie. Obsahuje přes 70 % bílkovin a tuky tvoří jen 10 %. Spirulina je důležitým doplňkem stravy vegetariánů, slouží jako výživný prostředek pro sportovce ke zvyšování sportovní kondice. Slouží jako výživná podpora léčebných programů. Snižuje chuť na jídlo, ale současně poskytuje organismu vitální látky, které zlepšují metabolismus. Spirulina také působí na odbourávání stresu v organismu a křečí. Dále posiluje imunitní systém, pomáhá při trávení, resp. vylučování toxických látek a má blahodárný vliv v protirakovinné prevenci, ve vázání volných radikálů.

Aktivní složka - 1 tableta: výtažek ze zelené mořské řasy Spirulina 500mg

Doporučená denní dávka: lze až 5 tablet před jídlem (osobní zkušenost na detox - stačí 2-3 tablety ráno před jídlem). Těch 5 tablet je maximum při provádění intenzivní detoxikační nebo hubnoucí kůry.

Podrobný popis naleznete u mne v albíčku v: Celulitida, detox
  • 2. 6. 2019, 22:48

  • Zobrazení

    43

  • Oblíbené

    0

Kategorie