Zobrazit přihlášovací formulář

Huff and Puff- Tři malá prasátka- stolní hra, jak

Administrace

Huff and Puff- Tři malá prasátka- stolní hra, jak

599 Kč 650 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Používaná velmi krátce asi 2x hraná jak nová, PC 999kc. Popis: Kdo se bojí velkého zlého vlka? My!!! Křičí tři prasátka, zatímco se snaží sesbírat materiál, který potřebují ke stavbě domu. Stejně jako ve vyprávění o třech prasátkách a zlém vlku, i ten…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Huff and Puff- Tři malá prasátka- stolní hra, jak

599 Kč
  • Popis zboží
Používaná velmi krátce asi 2x hraná jak nová, PC 999kc. Popis:
Kdo se bojí velkého zlého vlka? My!!! Křičí tři prasátka, zatímco se snaží sesbírat materiál, který potřebují ke stavbě domu.
Stejně jako ve vyprávění o třech prasátkách a zlém vlku, i ten se snaží v této hře prasátkům domeček zničit (sfouknout). Ovšem v této hře lze domeček postavit z jakékoliv kombinace tří materiálů- slámy, dřeva nebo cihle.
Slámu lze získat nejjednodušeji a cihly naopak nejhůře... ale vlk dokáže sfouknout slámu, někdy dřevo, ale nikdy ne cihly.

Buď právě ty tím prvním, kdo postaví domeček pro své prasátko dřív, než ho zlý vlk rozfouká! HOď hrací kostkou, postupuj na hrací desce dopředu a sbírej slámu, dřevo a chihly jako stavební materiál na stvbu svého domečku. Ale dávej pozor na vlka, protože by ti mohl domeček rozfoukat! hru vyhrává ten hráč, kterému se jako rpvnímu půodaří postavit domeček pro prasátko.
Funguje na baterie (4xC baterie, nejsou součástí balení)
Pro 2-3 hráče, 15 minut, 4+
  • 5. 4. 2019, 6:58

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Kategorie