Zobrazit přihlášovací formulář

ISABELLA N*O*V*É

Administrace

ISABELLA N*O*V*É

1 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 90 Kč
Boty jsou nové, nenošené. Isabella je měkoučká jako peřinka, a navíc má mašli! V této oblíbené botě najde vaše malá hvězda spoustu příležitostí se pořádně předvést. Je perfektní volbou nejen pro sváteční dovádění. V této populární černé lakované botě s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ISABELLA N*O*V*É

1 200 Kč
  • Popis zboží
Boty jsou nové, nenošené.
Isabella je měkoučká jako peřinka, a navíc má mašli! V této oblíbené botě najde vaše malá hvězda spoustu příležitostí se pořádně předvést. Je perfektní volbou nejen pro sváteční dovádění. V této populární černé lakované botě s patentním zapínáním bude Vaše slečna vážně okouzlující.
- Kožený svršek - kožená podšívka - flexibilní podrážka z přírodní gumy - měkké stelky ze šlehaného latexu zaručí celodenní pohodlí a měkký došlap
- Ve stylu Mary Jane se zapínáním na suchý zip pro snadné obouvání i zouvání
- Využívá Flex Fit System™, který umožňuje přizpůsobit boty rostoucí noze a prodlužuje tak dobu jejich nošení. Flex Fit System™ sestává z doplňkových vložek, které lze přidávat, aby bota těsně padla, nebo vyjímat, aby vytvořily místo pro rostoucí nohu. Tyto vložky mohou zmenšit velikost boty až o půl čísla, což výrazně prodlouží její životnost.
- Schválená Americkou asociací podiatrů jako prospěšná pro zdravý vývoj nohou
Součástí všech bot pediped® je Heel coushion - polštářek pod patou, který tlumí nárazy při chůzi či běhu, chrátí tak před deformací patní kosti a celý kosterní systém těla.
  • Značka

    PEDIPED

  • Velikost

    34

  • Rozměry

    EU 34, UK 1,5 - 2, US 2,5 - 3

  • 2. 12. 2019, 8:54

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie