Zobrazit přihlášovací formulář

Tapety Flores květy - poslední 2 role

Administrace

Tapety Flores květy - poslední 2 role

200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Tapety na zeď Flores spojují atmosféru 70. a 80. let minulého století s atmosférou dnešního bydlení. Klasické vzory jsou květiny a proužky, ty jsou zde představeny ve vzrušujích kombinacích.Velké vzory Girland v úchvatných fialových a šedých barvách…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tapety Flores květy - poslední 2 role

200 Kč
  • Popis zboží
Tapety na zeď Flores spojují atmosféru 70. a 80. let minulého století s atmosférou dnešního bydlení. Klasické vzory jsou květiny a proužky, ty jsou zde představeny ve vzrušujích kombinacích.Velké vzory Girland v úchvatných fialových a šedých barvách vyzívají stěny k tanci.Opulentní květinová výzdoba v energické hnědé, béžové a měděném tónu přináší na Vaše zdi rytmus.
Tapety je vyrobená z non-wonen vliesového materiálu s přídavkem polymerového pojiva s plastickou strukturou povrchu. Tato struktura dává tapetám pružnost a pevnost. Tento materiál (Vlies) se dá bezesporu označit u tapet za revoluční. Při lepení se nesmršťuje, usnadňuje samotné lepení a to tím, že lepidlo se nanáší pouze na zeď a ne na samotnou tapetu jak bylo dříve u papírových tapet. Překlenuje jemné trhliny v podkladu – ideální pro rekonstrukce bytů v panelových domech. Jako každé tapety tvoří tepelnou a zvukovou izolaci. rnSamotné odstraňování tapet je velmi jednoduché a efektivní, již žádné máčení vodou a škrabání jako u papírových tapet. Zde stačí tapetu pouze stáhnout a to beze zbytku přímo ze stěny. Při použití doporučeného lepidla toto lepidlo zůstává na samotné tapetě a samotná zeď zůstává čistá.
  • Rozměry

    53 cm x 10,05 m

  • 12. 2. 2018, 10:49

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Cyklistická bunda vel. XXS
Dětské knihy
Vestička Tommy Hilfinger vel. S
Mikina Ombre vel. XL
Vesta Pepperts! vel. 164
Cyklistická helma 500 reflexní žlutá
Šaty a sukně Loap vel. 42
Botasky ZoomX Vaporfly Next% 2 'OG'
Nike Blazer Low '77 vel. 39 (25cm)

Kategorie