Zobrazit přihlášovací formulář

Ploutve Finis Zoomers

Administrace

Ploutve Finis Zoomers

199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 89 Kč
POUŽITÉ, BEZ VAD. Popis produktu - Finis Zoomers Blue Zoomers jsou unikátní plavecké ploutve, které využívají patentované technologie krátkých ploutví pro podporu kratšího a rychlejšího kopu. Jsou navrženy tak, aby podporovaly zlepšení kopu a záběru a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ploutve Finis Zoomers

199 Kč
Koupit
POUŽITÉ, BEZ VAD.
Popis produktu
-
Finis Zoomers Blue
Zoomers jsou unikátní plavecké ploutve, které využívají patentované technologie krátkých ploutví pro podporu kratšího a rychlejšího kopu. Jsou navrženy tak, aby podporovaly zlepšení kopu a záběru a zároveň, aby umožňovaly dosažení lepší kondice při delší časové periodě. Vzhledem k tomu, že jsou ploutve Zoomers kratší než jiné tradiční ploutve, nutí končetiny pracovat intenzivněji, ale bez přetěžování svalů. Pomáhají také předejít vyhoření a udržovat déle optimální úroveň tréninku.

Patentovaný list ploutve je vytvořen tak, aby kompenzoval různé stupně flexibility kotníku a zajistil maximální výkon. Nutí končetiny pracovat intenzivněji, ale svou menší velikostí nepřetěžuje svaly, a proto může být delší dobu udržována vysoká intenzita tréninku. Vyšší výkon umožňuje pažím zabírat rychleji, poskytuje možnost většího nádechu a zvyšuje spotřebu kyslíku potřebnou pro udržení síly svalů na nohách.
VELIKOST UVEDENA D..
  • 8. 8. 2021, 21:32

  • Zobrazení

    296

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

BLITZ - Přilba Dipped Foam KARATE
PÁNSKÉ TRIKO/DRES NA AMERICKÝ FOTBAL
CHRÁNIČ HRUDNÍKU
XS
PRO-ARMOUR

CHRÁNIČ HRUDNÍKU

JAPONCKÁ OBUV TABI/KUNG-FU/
Učíme se anglicky - lidské tělo
Panenka šklebík*Art Marca*40 cm
PANENKA ŠKLEBÍK 27CM D´ANTON JOS
PANENKA ŠKLEBÍK 39CM D´ANTON JOS/jJACK
MEDVĚD
GREEK

MEDVĚD

Kategorie