Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek Gesslein M4 + C-lift

Administrace

Kočárek Gesslein M4 + C-lift

6 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám kvalitní německý kočárek Gesslein M4, jehož součástí je C-lift vložná taška. Kočárek je velmi lehký a snadno skladný (hliníková konstrukce), velkou výhodou je přehazovací a kloubově polohovací rukojeť. Ve výbavě jsou dvě velká kola a dvě menší…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Gesslein M4 + C-lift

6 500 Kč
  • Popis zboží
Prodám kvalitní německý kočárek Gesslein M4, jehož součástí je C-lift vložná taška.

Kočárek je velmi lehký a snadno skladný (hliníková konstrukce), velkou výhodou je přehazovací a kloubově polohovací rukojeť. Ve výbavě jsou dvě velká kola a dvě menší přední otočná kolečka vhodná i do náročnějších terénu a s možností zablokování proti otáčení. Je vybaven centrální ruční brzdou s páčkou těsně nad polohovacím kloubem rukojeti kočárku.

Lehátko je měkce vypolstrováno a je velmi prostorné (š 33 cm/ d 90 cm). Jde polohovat až do úplného lehu.

Přední část boudičky lze překlápěním používat i jako sluneční clonu. Zadní část boudičky má kapsu a je boudička je dále dělitelná zipem, v letním období je možné látkovou část oddělit a ponechat pouze síťku.

Součástí je přebalovací taška vč. podložky a ochranného obalu na pití, pláštěnka, nánožník, U nástavec, přídavná sluneční clona se síťkou proti hmyzu. Koupený byl v prodejně Duha v Pardubicích, veškeré papíry s návody k němu mám.

Kočárek je stále v pěkném stavu, vše je vyprané, čisté, na konstrukci jsou již sice nějaké škrábanečky, ale nic hrozného. Za sebe ho můžu jen doporučit, ocenila jsem praktičnost vložné tašky a hlavně přehazování nejen rukojeti, ale i sezení.

Více foto případně do mailu.
  • 27. 8. 2020, 13:59

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    1

Kategorie