Zobrazit přihlášovací formulář

*Batoh DOLDY 50 Fitzroy- modrý

Administrace

*Batoh DOLDY 50 Fitzroy- modrý

2 680 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 110 Kč
objem 50 l kapsy Odjímatelná a výškově nastavitelná vrchní část s dvěmi kapsami. Vnitřní celoplošná kapsa. úchyty pro horolezectví Nový systém uchycení cepínů a trekingových holí materiál Cordura / Asymtex zádový systém AIR …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*Batoh DOLDY 50 Fitzroy- modrý

2 680 Kč
  • Popis zboží
objem 50 l
kapsy Odjímatelná a výškově nastavitelná vrchní část s dvěmi kapsami. Vnitřní celoplošná kapsa.
úchyty pro horolezectví Nový systém uchycení cepínů a trekingových holí
materiál Cordura / Asymtex
zádový systém AIR
hmotnost 1363 g
počet komor, konstrukce 1 komora
přístup svrchní
kompresní pásky boční
ostatní úchyty Boční látkové kapsy pro uchycení lahve
Při vývoji jsou použity veškeré téměř 30ti leté zkušenosti firmy Doldy s výrobou batohů. 100% výroba batohu probíhá výhradně v České Republice. Před uvedením batohu na trh probíhalo několikaměsíční testovaní s našimi nejlepšími alpinisty a dalšími sportovci, aby bylo vyladěno vše k dokonalosti. Firma Doldy se snaží aby většina použitých materiálů pocházela z ČR. Aktivně spolupracuje s výrobci materiálů na vyladění stávajícíh výrobků případně na vývoji uplně nových materiálů.

Vybavení: Odjímatelná a výškově nastavitelná vrchní část s dvěmi kapsami. Boční kompresní pásky, které umožňují pevnější upevnění nákladu. Boční látkové kapsy pro uchycení lahve atd. Dvojtý silonový límec zaručující dokonalé uzavření ruksaku. Nový systém uchycení cepínů a trekingových holí. Vnitřní celoplošná kapsa. Pláštěnka ukrytá ve dně ruksaku.

Servis: Na všechny výrobky Doldy poskytuje firma velmi rychlý kvalitní jak záruční tak pozáruční servis. Samozřejmě není problém dodat jakékoliv náhradní díly.

Zádový systém AIR
Tento zádový systém zaručuje dokonalé rozložení nákladu a výborné odvětrání zad. Plastový panel. Ergonomicky tvarované vyztužené ramenní popruhy ve tvaru S. Prsní úvaz. Bederní pás. Spodní a vrchní stabilizační popruhy. Všechny části jsou podšity tkaninou Tebox, což zaručuje dobré odvětrání zad.
  • 3. 5. 2018, 10:48

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie