Zobrazit přihlášovací formulář

Mugler Alien Essence Absolue 60 ml

Administrace

Mugler Alien Essence Absolue 60 ml

800 Kč 1 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 85 Kč
60 ml, luxusní vůně, plnitelný flakon. drží super. více než 2/3 zbývají viz. obrázek. Energetická parfemovaná voda Thierry Mugler Alien Essence Absolue je určena pro sebevědomé dámy vyznávající vonný luxus. Nápaditě volené esenciální složky, které…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mugler Alien Essence Absolue 60 ml

800 Kč
  • Popis zboží
60 ml, luxusní vůně, plnitelný flakon. drží super. více než 2/3 zbývají viz. obrázek.
Energetická parfemovaná voda Thierry Mugler Alien Essence Absolue je určena pro sebevědomé dámy vyznávající vonný luxus. Nápaditě volené esenciální složky, které zdůrazňují především přirozenou krásu a mystickou smyslnost. Vsaďte na intenzitu a neodolatelné aroma.

Thierry Mugler Alien Essence Absolue je parfemovaná voda pro ženy se smyslem pro bohatost vnitřních kompozic. Poznejte krásu jasmínu, lehkost kašmírového dřeva nebo výjimečnost vanilky. Užívejte si spojení, v němž se naleznete a budete v jakékoliv společnosti působit naprosto jedinečně.

Parfemovaná voda Thierry Mugler Alien Essence Absolue je uložena v originálním flakónku, který lze opětovně naplnit. Působivé skleněné zpracování, jež k vám promlouvá skrze prvotřídní design. Dělejte si radost během každého dne a zapomeňte díky vonnému závanu na vše špatné.
  • 11. 9. 2018, 8:18

  • Zobrazení

    85

  • Oblíbené

    0

Kategorie