Zobrazit přihlášovací formulář

Letní vůně Summer white sunset

Administrace

Letní vůně Summer white sunset

139 Kč 349 Kč
Zaujalo 37 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
von Summer White Sunset je květinově-orientální dámská vůně, která vás pohladí po duši stejně, jako paprsky letního zapadajícího slunce. Skvěle se hodí pro všechny romantické moderní ženy, které se rády obklopují krásnými věcmi a často ve dne sní. Pečlivě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 1. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Letní vůně Summer white sunset

139 Kč
Koupit
von Summer White Sunset je květinově-orientální dámská vůně, která vás pohladí po duši stejně, jako paprsky letního zapadajícího slunce. Skvěle se hodí pro všechny romantické moderní ženy, které se rády obklopují krásnými věcmi a často ve dne sní. Pečlivě vybrané esence vůně Summer White Sunset vás zahřejí u srdce a zdůrazní vaši smyslnost.

Dámská vůně Avon Summer White Sunset vás nadchne již po prvním přivonění! Okouzlující aroma podmanivé břízy ve vás vyvolá jedinečný pocit plný vzrušení a něhy. Půvabný lotosový květ vás zlehka zahalí do svých křehkých tónů a podtrhne vaši přirozenou krásu. Protikladné pikantní esence jedinečného pepře působí příjemným hřejivým dojmem, který evokuje teplý letní podvečer a romantické procházky kolem pobřeží. Tato výjimečná dámská vůně od Avonu je speciálně vytvořena pro celodenní nošení. Její esence vám budou připomínat krásu léta po celý rok.

Buďte svá a otevřete světu svoji romantickou stránku s exkluzivní dámskou vůní Avon Summer White Sunset! Vůně bude příjemná nejen vám, ale také každému, kdo jí ucítí. Staňte se pro své okolí neodolatelnou a připomínejte si letní zážitky kdykoliv vás napadne! Nechejte se unášet smyslnými tóny vůně Summer White Sunset a zároveň si tak vychutnejte jedinečnou letní pohodu!
  • 18. 4. 2024, 0:08

  • Zobrazení

    414

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Svěží vůně Summer white
Smyslná vůně Lily Soft Musk EDT 50 ml
NOVÁ VŮNĚ IMARI NATURELLE EDT 50 ml
UNIKÁTNÍ PARFÉM FAR AWAY BEYOND 50 ml
Oblíbená vůně INCANDESSENCE 30 ml
Úžasná sada ATTRACTTION AWAKEN pro ni
Pánská vůně FULL SPEED SURFER EDT 75 ml
NOVINKA! FAR AWAY SPLENDORIA 50 ml
Omamná vůně Attraction for Her EDP 50 ml
KOUZELNÁ SADA ATTRACTION FOR HER

Kategorie