Zobrazit přihlášovací formulář

Tapety Esprit 11, kvítka modrá

Administrace

Tapety Esprit 11, kvítka modrá

299 Kč 339 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Kolekce tapet Esprit 11 Vás nechá prožít čtvero ročních období a to díky veselému designu svých tapet. kolekce je stvořena předními návrháři Esprit a AS-Creation. Tento tým vytvořil hravé moderní tapety s barevnými přírodními vzory. Tato kategorie…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tapety Esprit 11, kvítka modrá

299 Kč
  • Popis zboží
Kolekce tapet Esprit 11 Vás nechá prožít čtvero ročních období a to díky veselému designu svých tapet. kolekce je stvořena předními návrháři Esprit a AS-Creation. Tento tým vytvořil hravé moderní tapety s barevnými přírodními vzory.



Tato kategorie tapet je vyrobená z non-wonen vliesového materiálu s přídavkem polymerového pojiva s plastickou strukturou povrchu. Tato struktura dává tapetám pružnost a pevnost. Tento materiál (Vlies) se dá bezesporu označit u tapet za revoluční. Při lepení se nesmršťuje, usnadňuje samotné lepení a to tím, že lepidlo se nanáší pouze na zeď a ne na samotnou tapetu jak bylo dříve u papírových tapet. Překlenuje jemné trhliny v podkladu – ideální pro rekonstrukce bytů v panelových domech. Jako každé tapety tvoří tepelnou a zvukovou izolaci.

Samotné odstraňování tapet je velmi jednoduché a efektivní, již žádné máčení vodou a škrabání jako u papírových tapet. Zde stačí tapetu pouze stáhnout a to beze zbytku přímo ze stěny. Při použití doporučeného lepidla toto lepidlo zůstává na samotné tapetě a samotná zeď zůstává čistá.
  • Značka

    ESPRIT

  • Rozměry

    53 cm x 10,05 m

  • 4. 6. 2018, 13:04

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tretry Reebok vel. 43
Tretry NIKE ZOOM RIVAL D vel. 44
Cyklistická bunda vel. XXS
Dětské knihy
Vestička Tommy Hilfinger vel. S
Mikina Ombre vel. XL
Vesta Pepperts! vel. 164
Cyklistická helma 500 reflexní žlutá
Šaty a sukně Loap vel. 42

Kategorie