Zobrazit přihlášovací formulář

Černé chlapecké / klučičí plavky Adidas Infinitex

Administrace

Černé chlapecké / klučičí plavky Adidas Infinitex

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 63 Kč
100% stav, s technologií Infinitex - ochrana proti chloru, ustřižená cedulka s velikostí, odpovídá 146/152, výška 22cm, pas 34-38cm, barva černá.. Plavky Adidas s technologií INFINITEX jsou opatřeny jedinečnou technologií, která ochrání vlákna vašich…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Černé chlapecké / klučičí plavky Adidas Infinitex

249 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
100% stav, s technologií Infinitex - ochrana proti chloru, ustřižená cedulka s velikostí, odpovídá 146/152, výška 22cm, pas 34-38cm, barva černá..
Plavky Adidas s technologií INFINITEX jsou opatřeny jedinečnou technologií, která ochrání vlákna vašich plavek před nežádoucími účinky chlóru. Voda vnitřních i venkovních bazénů obsahuje chlór, který může vlákna plavek trvale poškodit, plavky tak ztrácejí potřebnou elasticitu i tvar. Plavky adidas s technologií INFINITEX umožní i delší pobyt ve chlorové vodě bez hrozby poškození, čímž poskytuje plavkám delší životnost. V plaveckých bazénech si nyní můžete užívat relaxace i sportu mnohem déle.
  • 15. 5. 2021, 10:06

  • Zobrazení

    93

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nové zimní lyžařské/SNB kalhoty THE NORTH FACE
!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!

Kategorie