Zobrazit přihlášovací formulář

Anatomický batoh Cars, vybavený penál, box A4, zás

Administrace

Anatomický batoh Cars, vybavený penál, box A4, zás

2 099 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Školní batoh má anatomicky tvarovaná a polstrovaná záda, která se dokonale přizpůsobí tvaru páteře Vašeho dítěte. Skládá se ze 2 prostorných komor, kam se pohodlně vejdou všechny školní potřeby pro děti z I. stupně ZŠ. Záda batohu jsou vyztužená…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 7. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Anatomický batoh Cars, vybavený penál, box A4, zás

2 099 Kč
  • Popis zboží
Školní batoh má anatomicky tvarovaná a polstrovaná záda, která se dokonale přizpůsobí tvaru páteře Vašeho dítěte. Skládá se ze 2 prostorných komor, kam se pohodlně vejdou všechny školní potřeby pro děti z I. stupně ZŠ. Záda batohu jsou vyztužená hliníkovým rámem. Na přední straně batohu jsou další 2 menší kapsy vhodné na box na svačinu, penál a podobně. Na bocích batohu najdete 2 boční kapsy určené na láhve s pitím. Délku měkkčených postrovaných popruhů je možno regulovat pomocí posuvných pásů, které zajistí správnou pozici batohu. Dokonale přilnou a zatíží ramena dítěte.
Stabilita batohu je zabezpečena kvalitní konstrukcí a dnem batohu, které zároveň ochrání obsah batohu před převrhnutím a vysypáním. Na batohu jsou vhodně umístěny bezpečnostní a reflexní prvky, které zvyšují bezpečnost dítěte v silničním provozu. Velkou výhodou je nízká hmotnost batohu. Použité materiály a kvalitní zpracování umožní zdravé, dlouhodobé a bezpečné užívání batohu.
Rozměr výrobku: 330 x 210 x 420 mm, hmotnost: 1,1 kg, vrchní materiál polyester,
vnitřní podšívka nylon.

Jednopatrový penál-vybavený rozměr výrobku: 135x205x40 mm
Patrový penál (pouzdro), 135 x 205x 40 mm. Penál vybavený: (tužky, pera, 2 pravítka, guma...), jeden zip, jedna chlopeň, z jedné strany chlopně možnost umístění rozvrhu.

Heftbox na sešity A4

zástěrka na výtvarnou výchovu

sáček na přezůvky
  • Rozměry

    Barva: Sada 02

  • 23. 8. 2017, 17:01

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie