Zobrazit přihlášovací formulář

Mini Diplomat

Administrace

Mini Diplomat

165 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava: od 65 Kč
Systém Condens Control umožňuje odvod nadměrné vlhkosti zevnitř a současně zabraňuje pronikání tekutin, pevných látek a mikroorganismů, které by mohly ohrozit kvalitu sýra, dovnitř nádoby. Tímto způsobem zůstává klima uvnitř nádoby optimální pro zachování…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 10. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mini Diplomat

165 Kč
  • Popis zboží
Systém Condens Control umožňuje odvod nadměrné vlhkosti zevnitř a současně zabraňuje pronikání tekutin, pevných látek a mikroorganismů, které by mohly ohrozit kvalitu sýra, dovnitř nádoby. Tímto způsobem zůstává klima uvnitř nádoby optimální pro zachování původní chuti, konzistence a vůně sýra. V lednici nezaznamenáte žádné pachy pocházející ze sýrů. Díky tomu, že víko má klenutý tvar, tak i přesto, že mřížka je rovná, kapky zkondenzované vody budou stékat podél stěn víka, a ne po sýrech. Na mřížce nedochází k žádnému srážení vody.
Použití: Slouží ke skladování a servírování všech druhů sýrů a udržuje je lahodné a déle čerstvé. Mini diplomat má optimální velikost na uchování např. camembertu, hermelínu nebo páru kousků malých sýrů. Je skvělý pro malé rodiny anebo pro ty, kteří jedí jen jeden či dva druhy sýrů. Proč nemít hned několik Mini Diplomatů, abychom v jednom uchovávali speciální vyzrálý sýr, a tím ho izolovali od sýrů běžných? Pro lepší chuť vytáhněte sýr z ledničky o chvíli dříve, než jej budete konzumovat, aby získat pokojovou teplotu.
ROZMĚRY: 15,5 x 15,5 x 7,5 cm
  • 13. 9. 2023, 19:25

  • Zobrazení

    400

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

SLUNÍČKO misky 600ml + 910 ml
Ruční struhadlo
Nové
TUPPERWARE

Ruční struhadlo

Extra Schef - ruční sekáček, šlehač
Dětská lžička v pouzdru
SAMURAJ - hranolkovač
Nové
tupperware

SAMURAJ - hranolkovač

Svačinka - chlebníček
Voděnka 500 ml
Nové
TUPPERWARE

Voděnka 500 ml

Voděnka 500 ml s pítkem
Voděnka 750 ml
Nové
Tupperware

Voděnka 750 ml

Barel Uni 325ml + 825 ml
Struhadlo - Mandolína express
Perla 6 l
Nové
Tupperware

Perla 6 l

Kategorie