Zobrazit přihlášovací formulář

Vodní dráha AquaPlay Mountain Lake s jeskyní

Administrace

Vodní dráha AquaPlay Mountain Lake s jeskyní

2 099 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 13 uživatelů
Doprava: od 95 Kč
Vodní dráha AquaPlay Mountain Lake je fantastická vodní hračka nejvyšší švédské kvality. Tato vodní hra má zajímavý prvek, díky čemuž je jedinečná a ještě zábavnější. Jde o vyvýšenou horu s jeskyní a přehradou. Na vrcholu hory se nachází přehrada, do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vodní dráha AquaPlay Mountain Lake s jeskyní

2 099 Kč
  • Popis zboží
Vodní dráha AquaPlay Mountain Lake je fantastická vodní hračka nejvyšší švédské kvality. Tato vodní hra má zajímavý prvek, díky čemuž je jedinečná a ještě zábavnější. Jde o vyvýšenou horu s jeskyní a přehradou. Na vrcholu hory se nachází přehrada, do které se dá mechanicky napustit voda pomocí vodní pumpy. Vytvoří se tak horské jezírko s mostem a stromečkem, při kterém mohou jet na dovolenou přibaleno 4 zvířátka - medvídka Boa, hrošíka Wilmu, žabku Nilse a kačenku lotto. Vodní systém na hraní dále obsahuje horskou skluzavku, mosty, člun a kontejnerovou loďku. Děti od 3 let se s ní zabaví, ale také se s ní hravě učí o fyzikálních principech vody.

Vodní hra pro děti se jednoduše skládá pomocí konektorů a pryžového těsnění, voda uvnitř tedy neprotéká venku. Je vyrobena z odolného a ekologického plastu. Děti při hře s vodní hrou pozorují pohyb loďky ve vodě, spouštějí ji po skluzavce, víří vodu pomocí vodního kola a vodní pumpou napouštějí vodu do horské přehrady nebo jezírka. Pomocí vodní pumpy se napouští vodní komora stejně v reálné vodní nádrži. Napuštěná voda se dá vypustit pomocí příčky a loďka se může z přehrady vybrat na dobrodružnou cestu dolů skluzavkou po vodní dráze.

Vodní kanál mohou dát starší sourozenci těm mladším a tak bude poskytovat roky a roky plné zábavy a smíchu. AquaPlay vodní systém poskytuje nekonečné možnosti pro rozšiřování a přestavbu. AquaPlay výrobky se dají kombinovat a spojovat dle vlastní fantazie, děti si mohou vytvořit jednu super velkou vodní dráhu se spoustou doplňků. Díky širokému spektru doplňků, které se dají využít na různé způsoby, Aquaplay stimuluje i dětskou fantazii a kreativitu. Celková výška vodní hry s horskou jeskyní je 35 cm, její rozměry jsou 126*8*35 cm.

Děti se učí o pohybu vody, fyzikálních principech jejího
  • Značka

    AQUAPLAY

  • Rozměry

    Barva: lake s jeskyní

  • 20. 6. 2023, 20:34

  • Zobrazení

    1 783

  • Oblíbené

    0

Kategorie