Zobrazit přihlášovací formulář

Modrá souprava Jadea - dovoz Itálie - 80/C

Administrace

Modrá souprava Jadea - dovoz Itálie - 80/C

444 Kč 634 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Intimo Artù je známou italskou firmou vyrábějící spodní prádlo, které prezentuje pod značkou vznešeného jména Jadea. Společnost, pohybující se v sektoru módy po řadu let podtrhuje osobní styl každé ženy. Její silnou stránkou je nápaditost, inovativní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Modrá souprava Jadea - dovoz Itálie - 80/C

444 Kč
  • Popis zboží
Intimo Artù je známou italskou firmou vyrábějící spodní prádlo, které prezentuje pod značkou vznešeného jména Jadea. Společnost, pohybující se v sektoru módy po řadu let podtrhuje osobní styl každé ženy. Její silnou stránkou je nápaditost, inovativní styl, silný tvurčí duch a vysoce kvalitní produkt made in italy, vyrobený výhradně v Itálii. Firma Intimo Artù navrhla a vytvořila kolekce, jenž dosáhly velkých úspěchu v Itálii i v zahraničí.Jadea je pro ženy všech věkových skupin; na své si přijdou mladé dívky, ale i zralé ženy preferující klasický styl. 



Krásný tmavě šedý komplet italské značky Jadea. Podprsenka push - up, kalhotky střihu slip. Materiál 96% bavlna, 4% elastan. Hit sezóny.


Vel 4 - podprsenka 80/C, kalhotky vel. L


Na skladě v ČR, ihned k odeslání. Více fotografií a míry produktů na vyžádání, kontaktujte nás na e-mailu info@vipitalianfashion.com.
  • 28. 8. 2018, 12:03

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie