Zobrazit přihlášovací formulář

Pronájem náderného srubu v přírodě

Administrace

Pronájem náderného srubu v přírodě

1 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 65 uživatelů
Pronájem úchvatného srubu v krásné přírodě v údolí u těšíkovské kyselky u potoka - na noc, víkend, či rodinnou dovolenou. K dsipozici krb, bazén se solární sprchou a ohřevem, kávovar, minibar, vířivka (lze dokoupit k pobytu či v rámci balíčku), stolní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pronájem náderného srubu v přírodě

1 Kč
  • Popis zboží
Pronájem úchvatného srubu v krásné přírodě v údolí u těšíkovské kyselky u potoka - na noc, víkend, či rodinnou dovolenou. K dsipozici krb, bazén se solární sprchou a ohřevem, kávovar, minibar, vířivka (lze dokoupit k pobytu či v rámci balíčku), stolní fotbal, trampolína, ping pong, šipky, hry, venkovní krb, gril, posezení, pergola, rybník - rybolov, koně, houby, borůvky, krásná velká zahrada, houpačka, vlastní louka, v zimě běžky, vlek domašov 5km, výlety zoo atd. Přízemí - kuchyně (plně vybavená včetně myčky) + jídelní část, obývací pokoj, krbová kamna, koupelna a wc, patro 3x samostatní pokoj,celkem 3* dvojlůžko a 4x přistýlka.

Nabízíme wellness romantické balíčky pro dva - na noc, víkend (pobyt pro dva - welness balíček - vířivka 38 stupnů, sauna, sekt plus snídaně v piknikovém koši)
  • 2. 7. 2018, 21:17

  • Zobrazení

    1 319

  • Oblíbené

    1

Kategorie