Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní chlapecké tričko/ polotriko Nike Dri-Fit

Administrace

Sportovní chlapecké tričko/ polotriko Nike Dri-Fit

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 62 Kč
Super stav, lehký a příjemný 100% polyester s technologií Dri-Fit, uvedená velikost 147/158 , délka 60cm, průramky 46cm.. Systém Nike Dri-Fit využijí snad všichni sportovci, speciální materiály Dri-Fit zajišťují rychlý odvod potu z Vaší pokožky a stejně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní chlapecké tričko/ polotriko Nike Dri-Fit

199 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Super stav, lehký a příjemný 100% polyester s technologií Dri-Fit, uvedená velikost 147/158 , délka 60cm, průramky 46cm..
Systém Nike Dri-Fit využijí snad všichni sportovci, speciální materiály Dri-Fit zajišťují rychlý odvod potu z Vaší pokožky a stejně tak i z Vašeho oděvu. I při fyzicky náročném výkonu budete v suchu a můžete si užívat radosti z pohybu. U materiálů Dri-Fit je také zajištěna dostatečná prodyšnost.
Tělo sportovce i jeho oděvy jsou suché dříve než jak je tomu u klasického oblečení. Systém Dri-Fit poskytuje oblečení nejen výborný odvod vlhkosti zároveň přidává na pružnosti a stálosti oděvů. Materiály Dri-Fit jsou také více odolné proti větru.
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    146

  • 1. 9. 2021, 11:16

  • Zobrazení

    232

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie